hvordan man kan tune en 2002 Audi A4

hvordan man kan tune en 2002 Audi A4

I 2002 Audi A4 ( også kendt som B6 chassis ) var den anden generation A4 . A4 er en meget populær model , som har bidraget meget til Audi 's genopståen i det seneste årti . Med solid tysk ingeniørkunst , smuk Teutonic styling valgfri Quattro firehjulstræk og kraftfulde drivliner , A4 er også populær som grundlag for en tuner bil . Der er mange virksomheder , der gør dele og tilbehør til denne model , og det tager vel til performance forbedringer

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden .
Open -ended skruenøgler .
Specialized biler værktøjer .


1 .
Sænk suspensionen for at forbedre A4 's håndtering og udseende . Ligesom de fleste biler, A4 i original form har en relativt høj kørehøjde . Sænkning af suspensionen med stivere , lavere fjedre fra en virksomhed som Eibach og med performance chok i høj grad vil forbedre A4 's håndtering og gøre det føles meget lettere og mere adræt . Du kan også installere coilovers , der kombinerer det chok og foråret i en justerbar enhed , selv om dette er den dyrere løsning .
2 .
Opgrader hjul og dæk . Med undtagelse af den højere ende S modeller i Audi kø , kommer de fleste Audi modeller med forholdsvis almindeligt at se hjul . Med sine beherskede linier og enkle design, A4 stort udbytte af en større , mere aggressiv hjul design. Du kan enten installere OEM-stil ( Original Equipment Manufacturer) hjul fra en af de S- modeller , eller du kan eftermarkedet . Et selskab som Tire Rack har et stort udvalg af hjul , der passer til A4 , inklusiv den altid populære BBS . Mount bredere , lavere profil dæk på de nye hjul til en stor forbedring i håndteringen .
3 .
Tune motoren for mere magt . Uanset om du har en V6 eller en 1. 8T turboladede A4 , kan mere magt tages fra motoren . Den 1. 8T kan producere væsentligt mere strøm, end det gør på lager form . Start med et udstødningssystem og indtag , som vil gøre din Audi lyde bedre og gøre mere magt . Derfra skal du installere en modificeret ECU ( motorstyring enhed) , som vil genindstille hvor meget luft , brændstof og gnist motoren bliver . Turboladede A4s i særdeleshed vil nyde godt af sidstnævntes ændring . Derefter kan du installere større turbos , intercoolere , større brændstofindsprøjtningsenheder og andre opgraderinger til få store strøm fra motoren.
4 .
Forbedre bremseevne . Med mere magt og håndtering kommer behovet for øget deceleration . Start her med at installere mere resultatorienteret puder og tværs boret rotorer . Et sæt flettet stål bremse linjer vil give en fastere pedal føler . Hvis du ønsker at få mere ekstreme , installere en stor bremse kit fra en virksomhed som Brembo . Selvom det ikke er billigt , vil gøre det bedre bremselængden ved at erstatte den bestand komponenter med større calipre og større diameter rotorer .
5 .
Opgrader interiør . Start med et sæt alu pedaler til mere greb og en tungere legering skift knop . Hvis du vil have pladser , der vil holde dig på plads bedre i løbet hurtigt sving , skal du udskifte bestanden sæder med et par løb skovle fra Recaro . Ikke kun gøre disse ser godt ud , men de vil også reducere vægten af din bil .
6 .
Rediger det ydre . Selv om det ikke tage meget for at forbedre A4 's æstetik , en mere aggressiv front luft -dæmningen og røget blinklys og baglygter gå en lang vej til at forbedre det ydre .


Relaterede artikler


hvordan du alfons din tur uden at bruge en formue
hvordan man kan montere en femte hjul hitch
teknikker til auto vindue toning
2003 Nissan radio udsendelse
mustang EFI til carb konvertering
fordelene af korte kast skiftere
hvordan du fjerner en GMC lastbil midterkonsol interiør
hvordan du fjerner en søjle, trim fra en Chevy Silverado
hvordan du tilføjer subwoofere i en SUV
hvordan du fjerner racing striber & decals fra en bil