hvordan man kan tune sport biler

hvordan man kan tune sport biler

Sportsvogne er bygget til formålet køretøjer , der normalt designet til at være sjovt at køre over alt andet . Sportsvogne understrege håndtering og nimbleness over direkte hestekræfter og luksus , selvom det er ikke til at sige, at sport biler ikke er hurtige . Mange af disse biler giver masser af fart sammen med imponerende håndtering . Tuning sportsvogne til bedre ydeevne svarer til tuning nogen anden bil , selv om der er som regel mere vægt på chassiset og bremseevne

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Gulv jack .
Jack står .
Specialized biler værktøjer .


1 .
forbedre håndteringen . Selvom sportsvogne generelt kommer med ophæng , der allerede er optimeret til håndtering , er der som regel stadig plads til forbedringer . Start med et sæt sænkningssæt og performance stød, hvilket vil sænke dit tyngdepunkt og reducerer overskydende bevægelse fra chassiset under sportslig kørsel . Coilovers , som er en integreret chok og foråret samling oprindelig er udviklet til racerbiler , er en anden mulighed , selv om dette setup er betydeligt dyrere end standard fjedre og stød . Efter, at installere en række større , justerbar krængningsstabilisatorer , hvilket vil reducere krop roll og giver dig mulighed for at ringe i behandlingen balance . Spankulere barer, som monteres på det chok tårne og reducere flex , vil pænt runde ud suspensionen opgraderinger .
2 .
Opgrader bremser . Hold effektiviteten af dine sportsvogn afbalanceret ved også at opgradere stoppe evne . Her kan du installere en stor bremse sæt fra et firma som StopTech for en massiv forbedring i at stoppe evne . Fra 2010 , dette koster $ 1000 eller mere , så hvis du vil beholde det billigere , skal du installere cross-boret , at ventileret rotorer hjælpe spreder varme, en mere aggressiv pad for bedre at stoppe og sæt flettet stål bremse linjer til en fastere bremsepedal .
3 .
Installer lettere legeringer og trægt dæk . De fleste sportsvogne kan holde ud at bruge en større sæt hjul end de oprindelige producenter lagt på dem . Lettere hjul vil reducere den uaffjedrede vægt ( vægten bæres af suspension) og gør din bil føle sig mere adræt , mens nogle ekstra bredde vil forbedre greb . Wrap hjulene med R-sammensatte dæk , som kan bruges på gaden ( selv om de ikke fungerer så godt i regnvejr ) og kan også bruges på disse weekend plyndringstogter til racerbanen .
4 .
Opgrader interiør . Med alt, håndtering og bremser , vil en række af one- piece race spande sikre , at beboerne bliver på plads i løbet af hurtig kørsel . En tætsiddende sæde gør det også nemmere at styre bilen , så installere et sæt sæder fra en virksomhed som Recaro eller Sparco . Afrunde det indre opgraderinger med en mindre , sporty hjul sammen med en legering omskifterknappen og borede alu pedaler , som giver mere vejgreb end materiel gummi pedaler .
5 .
Øge effekt af motoren . Installation af en større diameter udstødning vil udløse nogle skjulte magt i din sport bilens motor samt gøre det til at lyde langt bedre . Hvis din sportsvogn er moderne og bygger på elektronik , skal du installere en præstation computerchip eller omprogrammeret ECU ( motorstyringsenhed ) for mere magt så godt. Hvis du er ude efter store magt og tror, at chassiset kan håndtere det , så turbo eller kompressor motoren . Begge disse er afhængige af en kompressor , der tvinger mere luft ind i motoren til en stor magt gevinst . Fra 2010 , alt dette koste alt fra $ 3000 til $ 10. 000 eller mere på køretøjet .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en eibach hjul spacer
hvordan du installerer en cd -afspiller i en toyota tundra
den bedste DIY lastbil seng liner
hvordan du tilføjer en aux indgang til en ford auto stereo
den bedste måde til top en jeep
turbo udstødningsmanifold teori
hvordan du får din egen batterikablerne
hvordan du ændrer de forreste højttalere i en Wrangler
forskudt mod ikke - forskudt hjul
hvordan du installerer subwoofere og forstærkere i en Escalade ekst