hvordan man laver en snorkel til en jeep

hvordan man laver en snorkel til en jeep

Nemt tages fra motorvej til off-road eventyr , en Jeep kan tage dig til steder , hvor du nødt til at gøre en snorkel for at holde dit køretøj i stå . En snorkel beskytter Jeep motor fra at trække vand ind i indtaget , mens der gennemkører gennem dybt vand. Det kan eliminere risikoen for blokering , når du har brug for dit køretøj mest. Du kan lave en snorkel til en Jeep let , hvis du er motiveret til at engagere sig i ekstreme off-road kørsel

Du skal bruge: .
Jeep ( Wrangler )
Luftfilter ( kegle type , high- flow ) .
Maling kan .
ABS rør ( 2-1/2 tommer X 12 fod) .
Albuer ( gummi , 45 og 90 grader ) .
Gummi blinke.
Spændebånd .
Lim ( ABS rør svejsning ) .
Silicon gel .
Skruetrækkere .
Skruenøgler .
Bor .
Jigsaw .


1 .
Åben kølerhjelmen af en Jeep Wrangler . Kig på førersiden af motoren , og du vil se fabrikken luften boksen samling , der vil blive erstattet med en ny Jeep snorkel . Fjern fabrikken forsamling , indtil Tilbage er kun halsen , der fører ind indtaget .
2 .
Skær et lige stykke af ABS- rør 6 inches lang . Cut 4- tommer længder af gummi albue fra hver ende af en albue . Sæt den ene ende af den 6- tommer lange ABS rør til Jeep indtaget halsen ved hjælp af ABS røret holdes på plads med gummi albuen stykker og to spændebånd .
3 .
Weld en 90 graders albue til 6- tommer stykke lodret ABS rør ved hjælp af ABS røret lim . Svejse en 4- tommer stykke ABS rør i at åbne ende af 90-graders bøjning med ABS rør lim . Dette afsluttede samling vil modtage luftfilteret beholderen og bør være solidt bygget til at modstå den vægt, når det står færdigt .
4 .
Skær en åbning i låget af en dåse maling størrelsen af røret , der kommer ud fra bunden af det nye luftfilter . Malingen Låget vil være der, hvor malingen kan forbindes til resten af forsamlingen , hvilket skaber en vandtæt boliger for snorkel . Brug to spændebånd at sikre filteret til indtaget fjorden røret-. én til at stramme filtret til røret og en til at sikre male kan låget sikkert mod undersiden af luftfilteret
5

Bolt tre låsen klemmer til den side af maling kan for at holde malingen kan låget fast til bunden af dåsen . Brug silicium gel til pels boltene , som de passerer igennem siderne af dåsen for at sikre, at det er vandtæt . Skær et hul i malingen kan 3 inches op fra bunden . Skære det stort nok til at indsætte den ene ende af en 18- tommer stykke ABS rør ind i det og sikre det på plads med ABS lim . Gør sømmen vandtæt med silicium anvendes omkring leddet efter limen har sat .
6 .
Peg åbne ende af ABS røret , der stikker ud fra det lufttætte luftfilteret boliger ud mod væg af motorrummet foran føreren . Skær et hul i kroppen, hvor røret naturligt ville afslutte, hvis den blev udvidet . Seat en cirkulær gummi blinkende inde i hullet og lim det på plads.
7 .
Skær et stykke af ABS rør længe nok til at udvide med 4 inches ud fra siden af Jeep Wrangler organ, hvor hullet blev skåret . Forbind gummi albuer med spændebånd sammen for at udvide slutningen af snorkel så højt som du har brug for . Låsen malingen kan, for at filteret med låsene , og kontrollere, at alle skruer og møtrikker er stramme . Du skal være klar til at køre i dybt vand .
altid kontrollere den faktiske dybde det vand, du har til hensigt at køre igennem , før du kaster i, selvfølgelig , for at undgå drukning din Jeep og muligvis selv .

gode råd og advarsler


 • Brug tætningslister til at opbygge under malingen kan , hvis det sidder over motoren . Forsamlingen kan gøres mere holdbare ved at gøre det til en stødsikker som muligt ved hjælp af tætningslister og silikone gel på alle sømme og samlinger , der er forbundet via en slange klemme . Spænd spændebånd regelmæssigt .
 • Vand kan skade de indvendige dele , selv i små mængder . En snorkel kan kun reducere risikoen for vandskader ved kørsel på dybt vand . Ikke kørsel i dybt vand er den eneste måde at eliminere risikoen helt .


 • Relaterede artikler


  fjerne nuance fra en bil
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en Ford Escape
  hvordan man kan farve en covertible vindue
  hvordan man opsætter aktive delefiltre
  BMW E39 projektor forlygte monteringsvejledning
  hvordan du installerer en eibach svaje bar på en GTI
  hvordan du installerer Chevy trækkraft barer
  hvordan man opbygger en bil kamera mount
  hvordan man kan fjerne radioen fra en toyota Solara
  hvordan man kan finde viskerblade til en Tucson