hvordan man programmerer en auto alarm fjernbetjening

hvordan man programmerer en auto alarm fjernbetjening

Biler kan have flere fjernbetjeninger kaldet sendere . Nogle gange kaldes de Remote nøgleløse ( RKE ) eller Vagt nøgler , som er en kombination remote /nøgler. Du kan købe ekstra til familiemedlemmer eller til at erstatte en hvis du mister . Hvis du tror at en af dine inkluderede sendere ikke fungerer , kan batterierne være svag . Prøv at skifte batterier , før du bestiller en ny fjernbetjening . Nogle mobile radioer kan også forårsage problemer . Hvis du har købt en ny fjernbetjening , programmering er det nemt

Du skal bruge:
1 dag programmeret senderen eller 2 gyldige RKE nøgler .

fælles Sendere


1 .
Sæt bilen i Park og drej tændingskontakten til Til eller Run position .
2 .
Tryk og hold Lås -knappen på den programmerede auto alarm fjernbetjening sender . Tjek manualen : det er ofte for et bestemt tidspunkt , som for mindst 4 , men ikke længere end 10 sekunder . Mens du trykker på låse knappen , trykke og holde Panic nede i mindst et sekund .
3 .
Slip begge knapper og enheden vil kime at lade dig vide at det er i programmerings tilstand .
4 .
Tryk og slip låse og låse knapperne sammen og derefter alle andre knap på un-programmerede fjernbetjening . Tryk på en vilkårlig knap på den oprindelige senderen . Den nye fjernbetjening vil kime at angive , at det er programmeret .
5 .
Drej tændingskontakten til Lås position .

Remote nøgleløse ( RKE )


1 .
Skær en ekstra nøgle til at matche tændingslåsen låsekoden .
2 .
Indsæt den første gyldige nøglen i tændingen . Drej kontakten til positionen On i det angivne tidsrum . Igen , se manual. Drej kontakten til Lås position og fjern nøglen .
3 .
Sæt den anden gyldig nøgle i tændingen . Drej kontakten til positionen On . Efter et par sekunder en enkelt dørklokke vil lyde . Drej kontakten til Lås position og fjern den anden tast .
4 .
Sæt en tom nøgle . Drej kontakten til positionen On , efter et par sekunder dørklokken lyder . Det centrale er nu programmeret . Den RKE er også programmeret .


Relaterede artikler


V6 til V8 motor konvertering for en Chevy
hvordan du installerer en udstødning header wrap
hvordan man kan tilpasse din Toyota
Sådan kører en forstærker varm tråd til en Saturn
dodge neon radio udsendelse
hvordan du installerer brugerdefinerede Lexus GS baglygter
hvordan man installere en sikring til vippekontakten
hvordan du fjerner et rat i en Nissan pickup
den bedste bil højttalere til Dodge Charger
hvordan man laver en storby 2 scooter gå hurtigere