tonet love i Tennessee

tonet love i Tennessee

staterne begrænse vindue toning af sikkerhedsmæssige årsager . Politifolk skal kunne se ind i køretøjet for deres egen sikkerhed og for at se om der er nogen embedsmisbrug . Mange chauffører tager visuelle referencer fra andre bilister , og vinduet toning kan komme i vejen for , at der kan føre til nedbrud . Niveauet af vindue toningssystem bestemmes af den procentdel af lyset , der gør det både gennem vinduet og lag af farvetone.

forruden og Rear Window

Tint er tilladt på forsiden vinduet over AS -1 linje som fastlægges af fabrikanten , normalt en strimmel omkring 5 inches dyb langs toppen af en bilrude . Farvetonen skal være ikke-reflekterende . Bagruder skal give mere end 35 procent af lys til at passere gennem toning . Bagruder er tilladt at have reflekterende toning .

Sideruder

Begge sideruder skal have mere end 35 procent af lyset passere gennem toning og vinduer . Desuden skal farvetone være ikke-reflekterende . Så du kan ikke have nogen metallisk lag på vinduet . På førerens siderude , skal der være en mærkat i mellem vinduesglas og toning anmeldende lovligheden af farvetone .

Ubegrænset

Der er ingen begrænsninger på farven på farvetone. Hertil kommer , har du lov til at tone sideruder som helst niveau , du ønsker . Fabrikanterne er fritaget for certificering nogen toning materialer, de sælger i-tilstand. En undtagelse til nogen af disse bestemmelser kan fås hvis det i en medicinsk grund såsom grøn stær eller lysfølsomhed , kræver, at du toning , der er stærkere end tilladt i henhold Tennessee State loven .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en bil lydafspiller
6.5l diesel ydeevne tips & tricks
hvordan du opgraderer & erstatte forlygte pærer
hvordan man installere en kold luft indtag på en ætling tc
hvordan man opbygger en flatbed til din bil
billige måder at få flere hestekræfter til en 2000 s10
hvordan du tilføjer en forstærker til en Honda Odyssey
hvordan du installerer Mopar store blok overskrifter
soltag / måne tag definitioner
hvordan man kan opgradere min Volkswagen Passat