DIY : grisehale trailer lys

DIY : grisehale trailer lys

En trailer lys grisehale er en elektrisk stik med fire leder vedlagt . Trailer rottehaler kommer i to varianter . Senere model biler anvender en sele lavet specielt til hvert køretøj , som hurtigt kan installeres og fjernes med ingen ændringer foretaget på køretøjet elektriske sele . Tidligere køretøjer, der anvendes et stik , der skal hardwired ind i bilens elektriske system . Før du begynder , skal du kontakte en trailer dele leverandør og find ud af , om der er en sele specifik for dit mærke og model .

Hvad betyder farverne Mean ?

Lette anhængere bruge en fire-bens stik og altid har den samme fire farve ledninger . Den grønne ledning styrer højresving signal. Den gule ledning beføjelser til venstre blinklys . Den hvide ledning forbinder vognens jorden til trække bilens jorden , og den brune ledning beføjelser vognens baglygterne .

installere en bilspecifikt Pigtail Harness

Hvis du har en nyere model køretøj og har købt en bil-specifik grisehale sele , skal du begynde med at placere trailer belysning stik i bilens baglygte ledningsnet . Kig i en service manual eller i den brugsanvisning , der følger med grisehale sele , men generelt vil det stik være placeret bag et af de baglygten forsamlinger eller bag trim brik på bagsiden af stammen . På lastbiler , i fuld størrelse varevogne og SUV'er , stikket vil normalt være bag en af baglygterne eller langs ledningsnettet under bagklappen . Når du har fundet stik , trække dem fra hinanden . Traileren grisehale er designet til at passe mellem stik og passer kun ¨¦n måde , hvilket gør det umuligt at lave rod op. Tuck koblingen tilbage bag baglygterne eller trimme panel eller sikre det under køretøjet med wire bånd . Biler og minibusser normalt rute traileren selen ved siden af stammen låsen og derefter gemme stik i bagagerummet , når den ikke bugsering . Lastbiler normalt montere stikket med ledning bånd til den bageste kofanger . De fire -polet stik skal have omkring seks inches af ekstra længde i ledningerne , så det kan nemt oprette forbindelse til traileren stikket . Bare sørg for at det ikke er for lang , eller det vil trække mod vejen og kan blive beskadiget .

hardwiring en Pigtail Harness Ground Wire

hardwiring en trailer lys grisehale om en ældre model køretøjet er lidt mere vanskeligt, men er ikke ude for rækkevidde af den gennemsnitlige hjem mekaniker . Du skal bruge en 12- volt test lys, en boremaskine og skruetrækker bits , nogle bivirkninger krympe stik , en ring terminal , nogle elektriske bånd , og en selvskærende metalplader skrue . Begynd ved at lægge de fire-bens stik , så der er omkring seks inches af tråd mellem det og bilens bagerste kofanger . Hvis du er ledninger en bil eller minivan , find en plet på køretøjets krop bare inde i bagklappen eller bagdøre . På en lastbil , i fuld størrelse varebil, eller SUV , find en plet under bagklappen på køretøjets ramme , ikke den bageste kofanger . Du vil installere en skrue her for at påhængskøretøjet jordledningen , så sørg for at du ikke borer ind i benzintanken eller ledninger . Skær hvide ledning på pigtail selen , så det er længe nok til at nå fra de fire-bens stik til jorden skruen . Tag 1 /2 tommer af isoleringen fra slutningen af wiren , og skub den ind i ringen terminalen . Brug en elektriker 's tang til at krympe terminalen er lukket. Placer ringen terminalen på selvskærende skrue og køre den ind i bilens kroppen eller ramme .

hardwiring en Pigtail Harness blinklys og Stop /baglygter

Næste , få adgang til venstre blinklyset ledningsnettet på køretøjet og bruge testen lys til at finde den venstre blinklys bly . Forbind jorden klip på testen lys til en metal del af køretøjets stel eller organ. Drej tændingskontakten til at køre position og drej til venstre blinklys på . Brug sonden på test lyset at trænge igennem isoleringen på hver ledning , indtil du finder den ledning , der gør testen lys blinke med blinklyset . Brug en side krympe stik til splejse den gule ledning til denne tråd . Så brug testen lys til at finde den rigtige blinklyset bly i højre blinklys sele . Tilslut højresving signal medføre, at den grønne ledning i pigtail selen ved hjælp af en side crimp stik . Endelig bruger testen lys til at finde den ledning i enten venstre eller højre blinklys seletøj , der driver stop /baglygter . Du skal muligvis en assistent til at sidde i køretøjet og betjene bremsepedalen . Slut dette føre til den brune ledning på de fire-bens stik . Wrap hver forbindelse , du har foretaget individuelt med tape , så pak det hele pigtail med tape . Brug wire bånd til at holde pigtail fra skrabede mod jorden , og køre ledningerne under trim panelet , hvis du arbejder i en bil eller minivan .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre grillen på en Jaguar X - type
hvordan du fjerner en Type R gearknop
installere en cb radio i en jeep patriot
hvordan man vælger bilens højttalere
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Chevy lavine
hvordan man kan efterprøve rigtigheden af din GPS-enhed
om bilen stativer
Hvordan sneplove arbejde ?
hvordan du installerer en bilrude mærkat uden luftbobler
hvordan man kan campere på søen ray Roberts i Sanger , Texas