fjernbetjening bil starteren installation tips

fjernbetjening bil starteren installation tips

En fjern starte systemet omfatter en sender til at sende et startsignal , og en kontrol -modul for at modtage startsignalet og starte bilen . Den styreenhed er kablet i det elektriske system i bilen , og kan tage magten direkte fra batteriet og /eller fra strømledning , der er tilsluttet tændingslåsen

Værktøj og materialer

Du skal bruge enkelt udstyr og forsyninger til installationen . Disse omfatter et voltmeter , skruetrækkere , afisoleringstang og tænger , og kan også indeholde en loddekolbe og loddetin . Må ikke bruge en lampe-type spænding sonde til at kontrollere magten i køretøjet ledninger . Lampen i disse sonder kan trække nok strøm til skade bilens elektronik .

Forberedelse til installation

Forberedelse er nøglen til en vellykket installation . Indsamle oplysninger om fjernbetjeningen starteren og på din bil . Start med den manuelle og installationsvejledning for fjernbetjeningen starteren . Identifikation af ledninger og komponenter på forhånd kan forebygge problemer med installationen. Hvis din bil har en anti-tyveri eller tyverialarm , skal du afgøre , om du kan arbejde rundt om den . Oplysninger om håndtering af disse systemer kan gives i vejledningen til din fjernbetjening start system .

En ledningsdiagram til din bil vil hjælpe med installationen . Din instruktionsbog eller en auto reparation manual kan indeholde ledningsdiagrammer , som kan hjælpe dig med at finde og identificere de ledninger der er nødvendige for installationen . Mærke hver ledning , som du identificere den ved at skrive identifikation på et stykke tape og folde båndet over tråden .

Endelig bør du bestemme en placering til kontrol modul . Du bør vælge en placering for at minimere længden af wiren løber , samtidig med at ledningerne væk fra bevægelige dele som bremsepedalen og ventilatoren . Desuden bør hverken kontrol -modulet eller ledninger udsættes for stærk varme, eksempelvis fra udstødningsmanifold eller udstødningsrør . Hvis fjernbetjeningen starteren har en ekstern horn til en integreret alarm , bør du også finde et monteringssted for det.

Installation System

Afbryd batteriet , når du tilslutter kontrol modulets ledninger til bilen ledningsnet. Hvis det er muligt at anvende skruer montere kontrol modulet til en stabil overflade . Monter kontrol modul på et tidligt tidspunkt i installationen . Ellers kan du finde , at ledningerne er for kort til, at kontrollen modul , der skal placeres hvor du ønsker det.

Brug kabelbindere og /eller kabel klemmer at sikre ledninger og holde anlægget sikker og pæn . Kontroller ledningerne for at gøre sikker på, at de ikke hænge .

Da motoren kan klippe lidt i forhold til selve køretøjet under start , give tilstrækkeligt slæk på nogen ledninger , der passerer mellem motor og kroppen. Installer strømmen sikringen , når alle ledninger er afsluttet og kontrolleret .


Relaterede artikler


tips til at købe en bil subwoofer
hvordan du installerer en dvd -afspiller i en Dodge Caravan
hvordan du installerer spinding fælge
hvordan man kan købe formørkelsen bilens højttalere
hvordan du installerer en bilalarm i en Nissan Pathfinder
hvordan du installerer en soltag i en geo tracker
hvordan man får en specialitet nummerplade i Maine
hvordan du gør din egen brint brændstof til biler
hvordan man opbygger en motorhjelm
hvordan man kan rense filmen off tonede ruder