hjemmelavet vandinjektion for auto motorer

hjemmelavet vandinjektion for auto motorer

Automobile motorer producerer vedholdende mængder af ubrugelige varme . En nem endnu mekanisk invasive måde at fjerne en stor del af motorerne varme gennem vand /methanol indsprøjtning . I forbindelse med en eftermarkedet bolt -on og en frisk motor melodi , kan disse systemer forbedre effektiviteten , magt og levetiden af benzinmotorer

Vand /Meth Injection Basics

Også kendt som en ADI , eller anti-detonant injektion , et system, denne type kølesystem er oftest bruges sammen med tvungen induktion motorer , eller dem beskæftiger anvendelse af sådanne kompressorer som remtrukne trykladere eller udstødning-drevet turboladere . Sådanne motorer ofte bruger luft-til- luft- køleanlæg kendt som intercoolere at køle overophedet luft afgift , men indtag temperaturerne er stadig høj og risiko på forhånd detonerende det brændstof , før den fuldt ud er komprimeret i cylinderen .

ADI -systemer indsprøjte en forstøvet tåge i indtagelsen opladet, før flasken . Da den blanding af vand, methanol , luft og benzin ind i stemplet , varmen skabt af kompression fordamper vandet i stedet for at varme op i cylinderen væggene. Metanol brænder som benzin , men gør det ved højere tryk , så den effektive oktantallet i benzin steget .

Hvad de kan forvente

Når de anvendes alene , ADI systemer har ubetydelig andre virkninger end at køle motoren ned . I virkeligheden er den sande gavn af en ADI -system potentiale , især i tvungen-induktion motorer . Med en højere effektiv oktan og køligere luft oplade , gør det muligt for systemet bilens tuner til elektronisk øge kompression i motoren og bruge mere aggressive tændingstidspunkt, hvilket dramatisk øger effekt af motoren . De mere favorable driftstemperaturer lade motoren til at drive længere under dets tærskel , hvilket øger levetiden af motoren .

køretøjer, der anvender ADI -systemer er usandsynligt, at se bedre brændstoføkonomi . Motoren vil brænde køligere , der kan efterlade nogle brændstof uforbrændt i udstødningen . Dette kan skabe en mørk røg fra udstødningen, afhængigt af anvendelsen af ordningen .

Sådan køber og Operate

ADI systemer er bredt tilgængelige for detailhandel og er som regel relativt billig sammenlignet med mere intensiv motor og transmission opgraderinger . Når du har købt , skal du vælge, hvilke forholdet mellem vand og methanol er mest hensigtsmæssigt i dit kørselsforholdene samt hvor meget der faktisk vil blive injiceret i indtagelse afgift . Højere niveau er mere konservative , og lavere dem mulighed for en mere aggressiv motorstyring . Det anbefales at have din bil professionelt indstillet , så motoren kan tilpasse sig de nye brændselssammensætningen , især under større belastninger . Vandinjektion i konservative kørselssituationer er mere tilbøjelige til at drukne motoren end forbedre sin præstation .

Selvfølgelig gør vandet og methanol ikke spontant ud , så de skal opbevares i tanke , der er mest ofte installeret i bagagerummet eller bag lem ( forudsat at bilen har en front -motor) .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en bilalarm i en Chevy Corvette
hvordan man kan købe hub centric ringe til dæk
hvordan du installerer en styreenhed i bilen
hvordan man finder rabat ATV dæk
hvordan man kan sætte HIDS på din rsx
hvordan man kan øge brændstof kilometertal med vand ( H2O )
hvordan du installerer en trailer bremse controller på en Ford F -250
hvordan du installerer en hækspoiler på en Dodge Charger
hvordan man kan få dine penge tilbage efter at være blevet begået underslæb
hvordan du udskifter en lastbil bug skjold