hvordan du installerer en LED-lys bar på en Dodge Dakota

hvordan du installerer en LED-lys bar på en Dodge Dakota

Dodge Dakota pickup trucks kan rumme en bagside LED- lys bar monteret under bagklappen . Dette lys bar bruges til at supplere den bageste baglygter i alle funktioner : parkeringslygte belysning , stoplygter , blinklys og endda vende belysning . Den gennemsnitlige baggård mekaniker kan wire en LED- lys bar i Dakotas trækkende adapterstik på cirka 30 minutter

Du skal bruge: .
Wire stripper
Tape .
Skruetrækker .
Bor .
Klæbende .


1 .
Find det trækkende lys adapteren sele , hvis monteret . De fleste Dakota har denne stikket, eller i det mindste ledningerne gemt op i kroppen til denne anvendelse , som standard ledningsnettet fra producenten . Klip og bånd dem til at afsløre om en tomme af kerne kobber .
2 .
Monter LED- lys bar mellem bagklappen og den bageste kofanger ved hjælp af lim og boring skruer hvor det er relevant . Ikke alle modeller af lys stænger vil have huller til montering , og hvis de er eftersøgt , så skal de bores . Baren er lys nok til at vare i årevis med en stærk lim . Sørg for, at ledningerne står over for den side af bilen , hvor kørsel med anhænger adapteren selen er beliggende.
3 .
Wire selen for at lyset bar ved at dreje den samme farve ledningsender sammen og dækker splejse med en liberal mængde elektrisk tape . I nogle tilfælde , vil lyset baren har en fire-bens standard trækkende adapterstik allerede installeret-det skal kun sættes i selen for at operere . Standarden ledningsføring farver er hvid , brun , gul og grøn , og de bør matche Dakota 's pre-kabel system .
4 .
Test af alle funktioner i lyset bar ved at trykke på bremserne , dreje forlygter på , kontrol af både blinklys og bringer den lastbil i bakgear ( hvis relevant ) . Check ledninger splejsninger hvis der opstår problemer .

gode råd og advarsler


 • Afbryd batteriet før der arbejdes på lastvognens elektriske system .
 • Brug passende forholdsregler , når der arbejdes på et køretøj eller ved hjælp af kraftige lim .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan air condition en bil uden at bruge klimaanlægget
  hvordan man kan male en bil spejl
  hvordan en kold luft induktion arbejde ?
  hvordan du tilføjer bluetooth / håndfri sæt til 2001 saab 95
  hvordan du installerer en eftermarked radio i en Volkswagen Golf
  hvordan du installerer en radio i en Volvo
  hvordan man laver en lastbil mere brændstoføkonomiske
  hvordan du installerer en RRS rack og pinion styring kit
  hvordan du installerer luft ride affjedring i en bil
  om remote keyless bil indrejse