hvordan du installerer kørelys

hvordan du installerer kørelys

Tilføjelse kørelys på et køretøj kan forbedre natten vision og gøre bilen mere attraktiv . Flere hundrede stilarter og farver er tilgængelige, og anvende standardiserede monteringsdele til at passe stort set alle biler . Installation tåge eller kørelys involverer minimal ledningsføring og kan gøres ved det gennemsnitlige føreren omkring en time

Du skal bruge: .
Socket sæt
. Tape .
Skruetrækkere .
Bor .


1 .
Beslut dig for en monteringsposition for lyset ved at holde en løs lys op til området for at se, hvordan det ville spænde og se . Mange biler har pre-bygget huller til at rumme lys i deres front luft dæmninger , komplet med monteringsbeslag , som var en mulighed for modellen , men ikke har bestilt. Montering af kørelys bag gitteret kan beskytte glasset fra resterne , men de kan ikke skinne som lyst . Nogle lokale love begrænse denne monteringsposition , så tjek , før du placerer dem bag grillen .
2 .
Fastgør monteringsbeslag til den valgte placering ved at bore små skruehuller eller køre skruer i front kofanger i urets retning . Den valgfri kørsel lys huller bør have monteringsplader på overlæben . Den drivende lyse parentes er designet til at give justering af lys strålens retning efter installationen .
3 .
Slut kørelys til beslag med bolte og møtrikker til rådighed. Det er ikke nødvendigt at stramme disse bolte hele vejen .
4 .
Wire lysene til at fungere med en enkelt switch i en bekvem beliggenhed . Slut lyset positive ledninger sammen , så splejsning dem ind i en lang ledning , der fører til skifte output terminal . Den splejse har tre ledninger : En til hver lys og en til kontakten . Lysets negative leder (eller begrundelse ) skal forbindes med hinanden og jordet til bilens ramme . De fleste gange , der er bolte og skruer i motorrummet , der er funderet til bilen , men hvis ingen kan findes så batteriets minuspol vil gøre . Ledning kontakten input terminal til en varm sikringen i sikringen panelet ved at trykke på nøgne ledning til den ene side af sikringen 's metal klinge stik . Wrap alle samlinger med en liberal mængde elektrisk tape ; være sikker på sikringen forbindelsen er den ene pol kun ikke begge sider af sikringen .
5 .
Check lyset drift ved at dreje tænd og sluk . Hvis den valgte sikring er " tænding på , "og derefter tænde for bilens tænding og kontroller til drift .
6 .
Ret stråler af tænde lys og stramme lysets beslag bolt , mens bjælken er fokuseret i den ønskede retning . Tænde bilens forlygter til en reference kan hjælpe sigte på bjælker .

gode råd og advarsler


 • Tilslutning af lys ' positive føre direkte til batteriet uden en sikring er ikke anbefales .
 • Brug sikkerhedsforanstaltninger , når du arbejder på et køretøjs elektriske system .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer spole over fjedre
  om tonede ruder
  hvordan du installerer et anhængertræk på en 2006 Chevy HHR
  hvordan man får XM radio
  hvordan du installerer en Kropsløftet
  hvordan man får et handicappet nummerplade i Illinois
  hvordan man finder en person ved deres mobilnummer
  hvordan du installerer en kold luftindtag i en Pontiac Sunfire gt 1997
  hvordan du fjerner en fabrik installeret 2002 Ford Focus radio
  hvordan sort ud dit lys ( indersiden )