Formålet med et slag off ventil

Formålet med et slag off ventil

Udtrykket " blow-off ventil " opstod i forarbejdningsindustrien til at beskrive hurtig-åbning ventiler designet til at beskytte kapital udstyr såsom kedler , bølge tanke , eller gaskompressorer i tilfælde af, at et overtryk betingelse udviklet kræver hurtig lindring . Dag , blow-off ventiler er et populært udtryk, der beskriver trykaflastningsventiler i bilindustrien turboladere hvis indløb er placeret lige mellem turbo afgang og indtag gashåndtaget kroppen . Deres stikkontakt er lige til atmosfæren , og deres aktivering er at forhindre turbo bølge og øge skaderne på en hurtig lukning af gas under højt strømforhold .

Du skal bruge:
Respirator Mask
. Handsker .
Tal-striben Coating Remover .
Plast skraber .
Haven Sprayer .
Vand Slange .

Funktion Plus Folklore

Hvad har gjort blow-off ventiler så populær er en mangfoldighed af lyde , som de gør , når de selv aktivere ved et givet tryk indstilling , der er underholdende for mange biler buffs til det punkt, hvor mange lyde der er tilgængelige i både lyd og videoklip på internettet . Den grundlæggende lyd er et " snap-push-whoosh ", men entusiaster har udviklet et sortiment af horn , fløjter , og trompeter , at forstærke eller endda ændre den grundlæggende sund . Den omstændighed, at blow-off ventiler uden lyd -reducerende lyddæmpere er ulovlige i USA har ikke afskrækket den hjertelige fra at dreje blow-off ventil-Tooting i en underjordisk nationalt tidsfordriv .

Motor og Turbo Beskyttelse

Når de anvendes som foreskrevet , er blow-off ventiler til formål at forhindre kompressoren stigning , som er en tilstand, hvor hurtigt roterende turbolader , der kan spinde på 100. 000 RPM kan pludselig falde til nul eller endog vende sig selv, når speederen er pludselig frigivet ved høje motorens effekt . Eftermarkedet turbo højtryksluft er pludselig fanget efter turbo , men før gaspedalen , vende sin egen flyde tilbage gennem turboen 's spinning vinger i den forkerte retning . Dette kan ødelægge en turbo -enhed eller forårsage skade på motoren .

omløbsventil Comparison

Normalt under sådanne betingelser en turbo omløbsventil returnerer luften til indgangen til turbo , men blæse ventiler frigiver det til atmosfæren med et pludseligt frigivelse af trykket og den efterfølgende lyd er genereret .

Kæmpe Aftermarket

Hver generation af bil buffs aldrig glip af et trick , når det kommer til at øge ydeevne til det maksimale , mens der producerer unikke trick lyde . Blow-off ventiler af enhver art er til rådighed til salg for hver fabrikat og model af turboladede autos , hvoraf de fleste kan tweaking at yde maksimal beskyttelse i allersidste øjeblik , samtidig med at maksimal ydeevne .

klangændringer

Der er add-on horn , ænder opkald, snap-wooshes , og fløjter, som kan bruges i stedet for halstørklæder at tilfredsstille den indre tilskyndelser af enhver turbo magt fanatiker . En hurtig tur på internettet kan hjælpe nytilkomne til hurtigt at finde den nøjagtige tone ønskede .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe telematik til en bil
hvad er en flip - up tag i en bil ?
hvordan man kan farve Honda Civic vinduer
hvordan man kan barbere dørhåndtag
hvordan man kan fjerne hjulet låsemøtrikkerne
hvordan du installerer en bilalarm i en Pontiac Grand Am
hvordan man laver en bil magnet
hvordan man kan købe alt terræn dæk
hvordan man bruger hjulet afstandsklodser
hvordan man kan øge hestekræfter med en kompressor