Hvordan får man flere hestekræfter på en Chevrolet S-10

Hvordan får man flere hestekræfter på en Chevrolet S-10

Chevrolet S -10 pickup truck blev bygget 1. 982 til 2. 004 med en bred vifte af kraftværker , herunder 2,5- og 2,2- liters fire-cylindrede motorer og 2,8- og 4,3- liters V6 -motorer . De fleste af disse motorer kan drage fordel af simple bolt -on dele , der øger ydeevnen . Den gennemsnitlige baggård mekaniker kan maksimere ydeevnen på en S -10 i cirka to timer

Du skal bruge: .
Socket sæt
. Skruetrækkere .
Karburator renere .
Højtydende tændrør .
8mm tændkabler .
Snorkel luftindtag .

Få mere hestekræfter fra en Chevrolet S -10


1 .
installerer højtydende tændrør ved uncapper deres ledninger og dreje dem i en uret retning , derefter erstatte stikket med en ny og dreje den med uret ind i det tomme stik hul . Nødvendigheden af at kløften spidsen af stikket er kun relevant , hvis stikket er en ældre stil , single- node type . Multifire stik , med flere noder på tips , kan ikke være nemt gapped . Varme områder varierer, men S -10 med en 4,3 V6 kræver en varme række 4 , og gå til en klasse 5 stik vil øge hestekræfter .
2 .
øge bredden af de tændkabler ved at erstatte dem med 8 mm -typer ( ledningerne trække ud med minimal tugging ) . Den bredere ledning vil medføre mindre modstand for den energi , der sendes til stik , og erstatte den slidte stik ledninger med en ny version vil øge ydeevnen . Stock bredde for den senere S -10 modeller var 7 mm , og tidligere versioner kunne have 6 mm ledninger . Ledninger kan også købes i et væld af farver .
3 .
Tilføj en luft snorkel med en åben element filter ved at fjerne luften feltet og indtag slange og montering af snorkel i det samme område . Luften boks har to skruer, der holder det i , og slangen kommer med det , men sørg for at afbryde MAF sensor på luftslangen , hvis udstyret . Den åbne del vil give mere luft ind i indtag og lad motoren at "ånde " lettere . Mere, vil koldere luft levere flere hestekræfter , fordi den ilt molekyler er tættere sammen end med varm luft . Motoren kan sluge så meget som det kræver uden at belaste eller " bogging ned " som det ville med en luft boks .
4 .
Rengør luftindtag og indsugningsmanifolden med en dåse spray karburator renere . De fleste typer af renere er lavet til både brændstof-indsprøjtning og karburatoren-stil brændstof leveringssystemer , så den eneste reelle forskel er emballage . Spray en liberal mængde af renere ind og ind i indsugningsmanifolden med luften fjernet slangen og sluk for motoren . Lad det sidde i et par minutter , så spray det ned igen . Når støvsugeren er tørret , krank motor og give korte byger af renere til indtaget , mens rykke på gaskablet for at holde RPM 's op . Støvsugeren vil stall motoren , så giver en lidt gas vil holde den i live for rengøring . Luk motoren slukket og lad optag til tørre .

gode råd og advarsler


 • Brug høj-oktan benzin , eller boostere , tilbyder kun en ubetydelig mængde af hestekræfter gevinst .
 • Brug korrekt sikkerhedsforanstaltninger og-udstyr , når der arbejdes på et køretøj .


 • Relaterede artikler


  hvordan du gør din egen Satoshi grill til toyota Tacoma
  om skørtesæt
  hvordan man får et handicappet nummerplade i new york
  hvordan man får en personlig nummerplade i Minnesota
  hvordan man kan reducere bil maleri fejl
  hvordan man laver en hydraulisk lift
  hvordan du installerer krom ringe på en BMW X5
  hvordan du installerer pumpehoveder i hydraulik
  hvordan man kan tilpasse en bil
  hvordan man kan rense en kold luftindtag filter