Michigan vindue toningssystem love

Michigan vindue toningssystem love

Hver stat har forskellige regler om køretøjers vindue toning . I Michigan , regulere de love noget , som kan påvirke førerens synsvidde . Loven kan håndhæves af Michigan State Police , og af enhver politiet eller Sheriff 's Department

Du skal bruge: .
Fabric farvestof
Plast badekar .
Varmt vand .

Krav

Et køretøj kan ikke have nogen tonede ruder , medmindre det er spejle på begge sider af bilen , i henhold til Michigan State Police .

Hvordan toning kan anvendes

Window toning kan fuldstændig dækker kun det bagruder af køretøjet . I fører-og passager vinduer og forruden , kan toning kun anvendes i toppen og kan ikke komme ned lavere end fire inches , ifølge Michigan State Police .

Restriktioner

Ifølge den Michigan State Police , der er ingen særlige krav til, hvordan mørk eller lys vinduer kan være farvet . Den eneste specifikation er , at toning ikke kan overstige en sol refleksion på 35 procent . Dette refererer til , hvor meget lys er i stand til at rejse gennem vinduet farve og hvor godt føreren er i stand til at se .

Basis bag toning love

Ifølge oplysninger fra Michigan lovgivende , er love om vindue toning og forbuddet mod " dinglende dekorationsgenstande " i køretøjer til sikkerheden for både chaufføren og andre på kørebanen . Ideen bag loven er at holde førerens udsyn klar .

Medicinske behov

Michigan lov åbner mulighed bilister med en recept fra en læge eller optometrist , der viser en medicinsk behov for mørkere vinduer , at have både mørkere vinduer og fuld toning på fører og passager vinduer . Det er imidlertid kun den person , der har recept lovligt må køre bilen .

Out -of-state køretøjer

Mennesker med køretøjer registreret i andre stater , der kan være rejser gennem Michigan , berøres ikke af denne lov . Den gælder kun for køretøjer indregistreret i Michigan .

Konsekvenser for lovovertrædere

Nogle politifolk bære en enhed i deres køretøjer for at teste sol refleksion af vinduet toning . Hvis nogen er fundet i strid med loven , kan han få udstedt et citat , ifølge Michigan State Police .


Relaterede artikler


opbygge en subwoofer kabinet til en PT Cruiser
hvordan du installerer et anhængertræk på en 2006 Chevy HHR
hvordan du installerer eftermarkedet baglygter
hvordan man kan slå bro over en Kenwood forstærker
bygning udluftet subwoofer kabinetter
hvordan du installerer en forstærker i bilen
installere spiralfjedre & blokke på en Chevy S10
hvordan du udskifter vandslanger i en Nissan Pathfinder
rengøring genanvendelige motor luftfiltre
hvordan man købe racing dæk