Sådan opdager din bil på en parkeringsplads

Sådan opdager din bil på en parkeringsplads

Du kender værste mareridt : pletblødning din bil , en sølv Honda , i et hav af biler , med omkring halvtreds andre sølv Hondaer . Med dette enkle guide, gør din bil regnbuen fisk i havet af blå
1 .
For himlens skyld , vide, hvad din bil ser ud, og hvilken model det er ! Derved indsnævres ting ned , det meste af tiden . Husk , hvad emblemet af mærket ser ud, og sørg for du kan genkende bagsiden af din bil , når du går .
2 .
Husk, hvor du har parkeret den ! I den største af parkeringspladser, vil der de fleste altid være en form for system med sektioner og rækker , som vil gøre spotting din bil meget lettere . Husk hvilke biler der ved siden af dig , som i det mindste vil man sandsynligvis stadig være der , når du er klar til at forlade .
3 .
Sæt din bil ud fra de andre ! Få en rigtig cool lakering , hvis du er til det. Hvis ikke , skal du ikke bekymre dig . Der er masser af kreative måder til at gøre din bil skiller sig ud , så kan få øje på det .
4 .
Hvis du har en antenne på din bil , sætte en kølig bånd eller skum stykke på toppen af det . Disney sælger Mickey Mouse hoveder , der går lige på toppen af antennen . Det er en nem måde at gøre din bil skiller sig ud ! Der er også flag, som du kan købe til at sætte på din car. You glide ned ad ryggen vinduet en lille smule , indsætte flag , og rul derefter vinduet igen op for at holde det fast på plads . De gør så mange forskellige flag : du kan få dine foretrukne sportshold , din favorit college ; uanset
5 ! .
Selvfølgelig er en anden mulighed for at sætte kofanger klistermærker på bagenden af din bil . Dette er en fantastisk måde at vise støtte for en sag , vise dit yndlingshold eller din foretrukne feriemål , eller din favorit citater ! Bare ikke gå overbord . . .


Relaterede artikler


hvordan man wire en bil stereoanlæg
hvordan man bruger en off - road spil
hvordan man Increse en bil hestekræfter .
hvordan du installerer en anden bil batteri
hvordan du installerer bil inde tonet
hvordan man installere en backup kamera
hvordan du installerer et anhængertræk på en Buick stævnemøde
hvordan du installerer en bilalarm i en Chevy Impala
hvordan du opretter forbindelse sub basenheder til en forstærker
hvordan du installerer en fjern forret i en lastbil