bil gulvmåtter indretning idéer

bil gulvmåtter indretning idéer

Gulvmåtter har en funktionel brug , da de hjælper med at holde tæppet rent i din bil . Hvis du ønsker at stilisere din bil , men det er nemt at er at tilføje en skræddersyet gulvmåtten . Der er mange muligheder at vælge fra og til passer til enhver smag , mandlig eller kvindelig

Licensed Tegn

Fra Snurre Snup til Betty Boop , der hundredvis af måtter at vælge imellem , at placere din favorit karakter for dine fødder . Mange populære biler omfatter Yosemite Sam og Grim E Ulv . Hvis hastigheden er dine ting , gå til Road Runner . Hvis disse klassiske figurer ikke gør det for dig , måske Simpsons vil hjælpe med at holde denne myldretidstrafikken mere tålelige . Efter at alle , som ikke kan modstå en god " Doh ! " lige efter de har været afskåret

Piger Touch

Piger elsker at tilføje et feminint touch til noget betragtes ofte som en maskulin maskine : . Leopard eller zebra striber . Du kan finde alle slags dyr mønstre , der matcher din personlige stil . Hvis du ikke er en for striber og pletter , måske en lodden lyserød tæppe vil lade alle vide, at det er din bil og ikke din fyr er .

Rock Stars Sport Teams

Fyrene elsker rock ' n ' roll og fodbold . For dem , der ikke kan lide fodbold , er der baseball , basketball eller fodbold . Du kan finde bilens gulv måtter med din yndlings rock gruppe eller sportshold . Dette kan være en stor gave til dine foretrukne ventilator , om de elsker Aerosmith eller Braves .

Custom Mats

Du kan også tilpasse dit gulv måtter til med dine initialer . Disse er ideelle til luksusbiler , hvor du kører kunder rundt eller på anden måde har behov for at gøre et stort indtryk . Monogram måtter er den ultimative adskiller prikken over i'et til din bil .

Hobby og Karriere

Hvis du har en pickup truck , der har trofast taget dig til dine foretrukne fiskeri hul i årevis , kan du ønsker at fikse det op med en store bas gulvmåtten . Måtter , der har et billede af din yndlings hobby såsom fiskeri , billard eller jagt give din lastbil eller bil karakter . Hvis din karriere er heroisk , kan du ære din profession med en mat , der har et billede af en badge eller brandmand hat .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en bil konsol
hvordan man får en personlig nummerplade i Minnesota
hvordan du fjerner en Ford Ranger stereo
hvordan du installerer en hækspoiler på en Dodge Charger
hvordan du installerer en autocamper air condition
hvordan man starter en Honda 100cc Dirtbike
hvordan man kan anvende vinyl til en bil
hvordan en kit bil arbejde ?
hvordan man får en specialitet nummerplade i ny trøje
hæve lastbil sæde i en bil