bilstereo kabler tips

bilstereo kabler tips

Opgradering af din bil stereoanlæg kan omdanne den overordnede lyd af dit system og giver dig dybde , at en bestand stereoanlæg ikke kan være i stand til at tilbyde . Wiring af bilens musikanlæg er kanal for den magt, der producerer sit lyd . Uden en solid ledningsføring forbindelse du kan risikere et fald i ydeevne . Det anbefales , at du følger alle forholdsregler og tips , når der beskæftiger sig med bilens stereoanlæg ledninger

Forholdsregler

Sørg for , at batteriet terminalen er frakoblet , og at sikringer til bilens stereoanlæg er fjernet . Kontakt din instruktionsbogen hvis du er i stand til at finde den rigtige sikring . Fordi installere en bil stereoanlæg indebærer arbejder med levende ledninger , skal alle strømkilder være slukket . Hvis du ikke tager denne forholdsregel , kunne du risikere at blæse en sikring , hvilket skader stereoanlæg eller forårsager alvorlige kvæstelser . Du bør igen dit batteri og sikringer , efter at alle de ledninger er blevet tilsluttet . Når du igen dit batteri , skal du sørge for at disse forbindelser er tætte så godt. Du ønsker ikke at risikere dit batteri er ved at blive afbrudt , mens du kører .

Værktøjer

Sørg for at du har alle de nødvendige udstyr og værktøj til korrekt installere en bilstereo. Disse værktøjer vil være et ledningsnet , wire strippere og tape . En ledningsnettet er absolut nødvendig , fordi den bruges til at forbinde ledningerne til dit stereoanlæg til batteriet og højttalere . Når du tager ud din status stereoanlæg , skal du først afbryde det fra en plastik -stik , der huser en række ledninger . Dette er , hvad du vil sætte din ledningsnet til . Afisoleringstænger bruges til at sikre, at du har nok ledning til at vride og lave en sikker forbindelse . Når de ledninger er blevet tilsluttet , er elektrisk tape viklet rundt om udsatte forbindelser .

Connections

Hvis du oplever problemer, når du har installeret bilens stereoanlæg , skal du afmontere batteriet og check forbindelserne . Sørg for at du har matchet hver farve til dit stereoanlæg med farver ledningsnettet . Hvis du opdager , at stereo tændes, men den ene højttaler er funktionssvigtet, udpakke elektrisk tape , og kontroller forbindelsen . Forbindelsen kan være kommet fortrudt . Sørg også for , at antennen er sat helt på bagsiden af stereo . Hvis stereo ikke vil tænde , skal du kontrollere sikringer og batteri forbindelser .


Relaterede artikler


hvordan du installerer Vance & Hines sandt dobbelt udstødning
hvordan man kan efterprøve rigtigheden af din navigationsenhed
hvordan man vælger en dvd -afspiller til din bil
hvordan man får en specialitet nummerplade i Maryland
hvordan man kan inspicere og smør trailer lejer
hvordan man kan sætte på coilovers
hvordan du installerer unmolded auto tæppe
hvordan man kan slå bro over en bil audio forstærker
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Toyota Camry
hvordan du installerer en bilalarm i en Pontiac grand prix