hvordan du installerer en Træktøj

hvordan du installerer en Træktøj

En modtager hitch tillægger den bageste af biler , lastbiler eller SUV'er og tillader , at køretøjet kan sikkert trække lys til tunge anhængere . Fra små ladning til fuldt lastet store trailere , hjælper en hitch gøre køretøjet stærkere og fordeler vægten mere jævnt på køretøjet . De fleste køretøjer bør ikke trække disse typer af gods uden at bruge en anhængertræk fastgjort til rammen , som den bageste kofanger ikke er stærk nok til at bære disse belastninger

Du skal bruge: .
Træktøj
Bor .
Skruenøgle .


1 .
Park lastbil eller SUV på en flad overflade . Du er nødt til at ligge på ryggen for at komme til anlægget arealet under køretøjet , så brug en mekaniker 's slyngplante eller placere en bestyrelse ned til at være mere komfortabel .
2 .
Saml hitch rammen ved at skyde to metalstykker sammen . Skub en brik inde i anden og bolt dem sammen med de eksisterende huller .
3 .
Placer samlede spænde op mod rammen under køretøjet og sørg for at der er huller i rammen til svarer med huller i træk rammen . Hvis der er nogen , skal du bruge øvelse for at lave huller i samme størrelse som huller i træk rammen .
4 .
Hold spænde rammen mod bilens ramme og placere bolte i alle hullerne . Spænd møtrikkerne på enderne af boltene at sikre hage .
5 .
Skub bolden modtageren i den åbne ende af den hage , der er synlig bagfra af køretøjet . Placer metal låsende pin gennem det lille hul på siden , så bolden modtageren ikke kan trækkes ud af problemer.

gode råd og advarsler


 • stedet for ved hjælp af en låsefunktion pin i bolden modtageren , skal du bruge en låsestift . Disse stifter glide gennem receiveren , og er låst med en hængelås og nøgle . På denne måde kan ingen stjæle modtageren bolden fra hitch .
 • Påsæt ikke en stor Træktøj til en lille bil . Små biler kan ikke trække tunge emner sikkert . Konsultere instruktionsbogen for at se den maksimale vægt køretøjet er i stand til at trække .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe antikke fælge
  hvordan du installerer kørelys
  hvordan man kan male dele i en bil
  hvordan du installerer en dvd -afspiller i bilen
  hvordan man programmerer en udskiftning bil alarm fjernbetjening
  hvordan du installerer bilbetræk
  hvordan du installerer et soltag vindafviser
  hvordan du installerer en soltag i en Hyundai Sonata
  hvordan du installerer en hovedenhed alias stereo i en bil
  hvordan du installerer en hovedstøtte dvd -afspiller