hvordan du installerer en radio i en 1988-1992 Chevrolet Silverado

hvordan du installerer en radio i en 1988-1992 Chevrolet Silverado

Fjernelse lager radio og installere en eftermarkedet radio

Du skal bruge:
10mm , 7mm nutdriver , Dash kit , seletøj , gm antenne adapter


1
Første . ting du kan gøre , er at fjerne tuneren . De firkantede radioen i nærheden af ratstammen , og båndet spiller i midten under ventilationsåbninger både forbindelse til tuner . Tuneren er under instrumentbrættet lige over speederen . Først fjernes plast instrumentpanelet under ratstammen . Fjern de to Philips skruer i bunden og fjern . Tuneren er monteret på en metal beslag . Fjern 7mm lyn fra bunden , og 10mm bolt mod firewall . Så bag plastik panel, du har fjernet , fjerne de resterende 7mm bolt . Afmonterer to seler i bunden af tuneren . Drop tuneren ned og fjerne de vigtigste sele og antennen bly .
2 .
Når tuneren er fjernet , kan du fjerne den midterste del af instrumentbrættet , hvor båndet spiller er . Det har to metalclips nederst holde den i. Træk lige ud , og træk derefter panelet ned . Det har to plasttapper at presset passer til stregen i toppen . Du bliver nødt til at opretholde de ventilationsåbninger til at gå ind på nye Dash kit . De holdes på plads af metal klip i midten , skal du passe når man tager hullerne ud , skal du bøje dem en smule, så gå langsomt .
3 .
Nu skal du fjerne båndet spiller . Det er holdt i to 7mm skruer i bunden . Afmontere seler og fjern . Der er et metal bandage under båndet spiller , der kan have brug for at blive fjernet , afhængigt af det kit du køber . En af de seler vil trække hele vejen ud , var det sat ind i tuneren , du allerede har fjernet .
4 .
Nu skal du flytte de vigtigste radio sele og antenne føre til midten af instrumentbrættet , hvor det nye radiosystem vil gå . Antennekablet går fra passagersiden , så det lettere at få det , hvor du har brug for det . Radioen seletøj er en lille smule sværere at gøre . Det vil være lettere fleste gange til ledning din nye sele for at føje længde til det , og dirigerer det til den nye placering .
5 .
Nu vil du sætte den nye kit til Dash . Skub den øverste plasttapper op i instrumentbrættet, og tryk den nederste lige ind i hullerne , indtil det klip i. Nu kan du sætte metal bur /ærme , der fulgte med den nye radio . Sæt selen i radioen . Sæt antennen adapteren ind i bilen og ind i radioen . Skub radioen ind i buret , indtil den klikker på det . Dreje nøglen om , og sørg for radioen fungerer korrekt . Hvis du ikke har udskiftet plastic panelet under styretøj, kan du gøre det nu . Det er det , er du færdig . En anden ting du kan gøre, er at erstatte den firkantede radio med en lomme , hvis du vil, hvis ikke du kan bare lade det i instrumentbrættet . Thats det , held og lykke , jeg håber det hjalp .


Relaterede artikler


hvordan du installerer et stereoanlæg i en Chevrolet forstæder
hvordan man vælger havn eller passiv radiator subwoofere
hvordan du ændrer en amp sporvidde til en volt meter
hvordan man bruger en bil tonet erobrer værktøj
hvordan man kan male fælge sort
hvordan du installerer en ekstern start ved en Honda Civic
hvordan du installerer luft chok
hvordan man kan omgå katalysatorer på en Sierra lastbil
hvordan du installerer en gemte forlygte pære konvertering kit
hvordan du installerer et anhængertræk på en Jeep Wrangler jk