hvordan du installerer vinger med 3M tape

hvordan du installerer vinger med 3M tape

Vinger eller spoilere er monteret på stammen eller bagenden af en bil for at tilføje stil og funktion . Vingerne er ofte boltet til stammen ved at bore huller i metal , men det næsten altid lader vandet sive ud i bagagerummet , hvilket skimmel og meldug til at danne . Der er en bedre måde at installere vinger, der ikke indebærer nogen borer eller skærer . Brug stærke 3M tape til at holde din vinge på plads

Du skal bruge: .
Wing
Automotive afdækningstape .
3M tape .
3M selvklæbende spray .
Voks og fedt remover .
Mikrofiber håndklæde .


1 .
Rens hele området , hvor 3M tape og fløj vil blive installeret . Gøre dette ved hjælp voks og fedt remover og en mikrofiber håndklæde . Hvis der er tung snavs eller mudder , vaske bilen før dette trin .
2 .
Placer fløj på lastbilen låget til en tør pasform . Sted bilindustrien tape rundt i kanten af vingen og derefter fjerne vingen . De områder nu inde båndet er der, hvor 3M tape vil blive placeret .
3 .
Spray 3M lim spray på det område af bilen , at den fløj vil komme i kontakt med . Også spray de dele af vingen , der vil blive røre bagklappen .
4 .
Påfør 3M tape til sprøjtede arealer . Starte og stoppe båndet 1 /4 tommer fra kanterne , således at båndet vil ikke være synlig , når vingen er på plads .
5 .
Læg vinge på toppen af båndet . Løfte fløj lidt og skrælle den røde liner fra båndet , et lille område ad gangen . Tryk på fløjen på afslørede tape , mens langsomt peeling de røde liner og udsætter mere tape . Lægge pres på vingen for at sikre, at det lever op til båndet godt .

gode råd og advarsler


 • Har fløj malede , før du installerer det på bilen . Brug bolte ud til båndet for at sikre tunge eller høje vinger .


 • Relaterede artikler


  hvordan man får en personlig nummerplade i Arkansas
  spiralfjeder booster installation
  hvordan man kan købe en ydelse udstødningssystem til en bil
  hvordan du installerer en gemte forlygte pære konvertering kit
  om tonede ruder
  hvordan du installerer en soltag i en Nissan Maxima
  hvordan du tilføjer perle koncentrater til autolak
  hvordan man kan tilslutte en bilalarm
  brugerdefinerede auto maleri tips
  hvordan du installerer en bilalarm i en Oldsmobile alero