hvordan man kan bygge old school biler

hvordan man kan bygge old school biler

Alt gammelt er nyt igen . Med prisen på nye biler klatring hver dag, og omkostningerne ved at tilpasse dem vokser endnu mere , er masser af mennesker at vende tilbage til old school biler og bygge dem til de specs , at folk i 1950'erne og 1960'erne ville have gjort . Det hedder traditionel hot-Rødding, og det er at få en masse popularitet . Selvfølgelig er det ikke den eneste form for old school bil, du kan bygge

Du skal bruge: .
Skralder , topnøglesæt , skruenøgler
MIG svejser .
Sawzall .
Jack .
Jack står .
40-, 80-, 120-. og 200- grus sandpapir
Slibning blokke .
Plast krop fyldstof .
Luftkompressor .
Primer .
Maling.
Faldtilførsel sprøjtepistol .
Afdækningstape .
Maskeringer papir .
Saks.
Sheetmetal .


1 .
Gå til swap mødes og søge på eBay for perioden-korrekte dele . Gamle skole biler er bygget med gamle skole dele , hvoraf de fleste ikke er på hylden hos din lokale brik . Du kan have til at gå grave for de dele , men når du finder dem , det er det værd .
to .
Start med suspensionen . De fleste gamle skole biler sænkes . Afhængigt af hvilken type køretøj du ejer , kan du være i stand til at finde sænkningssæt online , eller du kan have at gøre nogle fabrikation selv . En del af det sjove ved at opbygge en ældre bil gør arbejdet selv , så komme ind og få beskidte-det er det værd
3
Rediger kroppen på den måde, du foretrækker . . Nogle populære ændringer barberet håndtag , hakket tage , Frenched forlygter og barberet trim . De fleste af kroppens ændringer kræver en del arbejde med en svejser og sheetmetal . Tag din tid og svejse hver del langsomt-jo mere varme i et panel , jo mere sandsynligt er det at kæde
4
Påfør krop fyldstof til modificerede områder og sand den ned med. 80- sandpapir korn , derefter gå op til finere kornstørrelser for at finjustere panelet .
5 .
Mask fra vinduer og tag trim . Så sand hele kroppen ned med 200- sandpapir korn til prep det for primer . Du ønsker at Scuff kroppen nok til at tage off enhver glans . Spray kroppen først med primer , derefter med farven på valg . De fleste gamle skole biler bruger flade maling , især , flade sorte .
6 .
Monter dine hjul . De fleste gamle skole bilerne køre navkapsler med brede whitewalls , mens andre bruger Kragars eller American Racing Torq fremstød . Find hvad der virker for dig og montere dem op . Når det er gjort , krydstogt det og vise dit arbejde .

gode råd og advarsler


 • Vær altid forsigtig , når du arbejder med el-værktøj . Respektere deres evne til hurtigt at afskære din hånd , hvis du ikke er opmærksom .


 • Relaterede artikler


  hvordan olien en AEM kold luft indtag
  hvordan du opretter forbindelse sub basenheder til en forstærker
  hvordan du gør din bil tjener du penge
  hvordan man kan sætte på et rat dække
  hvordan du installerer en soltag i en Saturn -ion
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en Plymouth Voyager
  hvordan man får et handicappet nummerplade i Colorado
  hvordan du aktiverer EV - mode i en Toyota Prius
  hvordan man kan anvende tonet
  hvordan man wire en bil stereoanlæg