hvordan man kan farve køretøj polstring

hvordan man kan farve køretøj polstring

Mange mennesker tror, farvning køretøj betræk er vanskeligt eller endog umuligt . Dette er ikke sandt . Auto indtræk er ikke anderledes end enhver anden polstring og kan farves på samme måde . Lær at fjerne din indtræk og farve det til den farve, du altid har drømt om

Du skal bruge: .
Stof farvestof
. Plast badekar .
Varmt vand .


1 .
Fjern stof fra bilens sæder . Nogle pladser har simpelt lynlåse i den bageste , andre bruger klip . Find klippene under den forreste del af sædet og træk stoffet over sædet. Polstringen er designet til at stramt wrap sædet , så du kan blive nødt til at arbejde med det nogle for at fjerne det .
to .
Opsæt din container at farve stoffet i. Det er nødvendigt at være stort nok til at holde antallet af betrækket du er farvning og store nok til at holde farven løsning. Forbered stoffet farvestof , som anvisningerne på emballagen. Nogle er koncentrater , der kræver vand , andre ikke . Placer dit stof i beholderen og sætte et objekt på stoffet til at holde den nede .
3 .
Fjern stoffet og lad det for sol tørre . Vrider stoffet kan ikke anbefales. Når stoffet er helt tørt , skal du geninstallere den.

gode råd og advarsler


 • Farvning lysere farver til mørke farver virker bedst . Hvis resultaterne er mindre end forventet , skal du gentage farvning processen, indtil den ønskede tone er nået .
 • Må ikke farvestof i dit badekar . Badekar , især porcelæn dem , der er porøse og vil blive farvet så godt. Fabric farvestof spray er også tilgængelig. Denne metode er ikke så effektiv og kan ændre fornemmelsen af din plads , ved at gøre det stivere .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en soltag i en geo tracker
  hvordan du installerer et anhængertræk på en Buick stævnemøde
  typer af trailer uforudsete hændelser
  installation rock NERF barer
  hvordan man tilslutte en bil stereoforstærker
  hvordan man kan forbinde hydraulikken af en bil
  hvordan man kan vælge den rigtige størrelse fælge
  Sådan foretages fejlfinding en satellit -radio
  hvordan man kan drive en bil stereoanlæg i mit hus ?
  hvordan man kan spille digitale musikfiler i din bil