hvordan man kan øge bremseevne af bremserne i en 1988 Honda Accord

hvordan man kan øge bremseevne af bremserne i en 1988 Honda Accord

Fra 1988 Honda Accord var fremstillet med front disk og bag tromlebremser , som begge kan blive forværret og miste bremseevne . Flere enkle trin kan øge bremsning evne til Accord , og enhver gennemsnitlig baggård mekaniker kan gennemføre dem i et par timer

Du skal bruge: .
Socket sæt
. DOT -3 bremsevæske ( eller DOT -4 ) .
Bremseklodser .
Bremsesko .
Trommer.
Cylindre .
Calipre .
Større rotorer .


1 .
Udskift rotorer med overlegen type , med en bredere bremseoverflade og højere varmeafgivelse . Større rotorer har mest bremseevne for omkostningerne , men flere andre dele kan også kræve udskiftning at montere dem ordentligt . Med den nye rotor , forbedrede keramiske bremseskiver og en heavy-duty caliper vil maksimere rotoren udskiftning . Højtydende modeller har slots eller huller til køling og vil sandsynligvis komme som et sæt til total udskiftning . At erstatte rotorer , tage hjulet ud af bilen ved at dreje lug nødder mod uret , og fjern derefter caliper ved at dreje sin bagmonteret sekskantskruer bolte mod uret , og endelig trække rotoren fri og erstatte det .
2 .
Udluft bremser med frisk væske ved at løsne Bleeder brystvorten på bagsiden af bremsen forsamling ( ved at dreje den mod uret ) , derefter opfyldning af hovedcylinder som væsken løber ud . Ved at trykke på bremsepedalen vil skubbe den gamle væske , forfriskende med nye væske . Brug DOT -4 vil øge bremseevne endnu mere , fordi det er designet med en højere varme tolerance . Fastgør brystvorten ved at dreje den med uret , derefter gå videre til næste hjul og gentag proceduren , indtil alle fire linjer er blevet afblødt .
3 .
Sæt trommer og sko i den bageste bremser , og kontrollere og udskifte cylindre er placeret i toppen af bremsen forsamling . Den bageste Systemet er ikke så effektiv som den forreste diske , hvilket er grunden til disse tromlebremser blev udfaset i 1990'erne . Den primære stoppe evne til bageste bremser styres af hjulet cylinder , en lille gummibelagt cylinder , der fungerer som en " flydende kondensator "til at holde presset konstant . Når disse cylindre lække , kraften i den bageste bremser fordamper . Unbolt hjulet , så skru holder til tromlen . Træk tromlen ud, så slipper fjedrene inde til at fjerne skoene . Hjulet cylinder kommer ud efter du har fjernet sine skruer i den bageste af bremsen montageplade , mod akslen , og det vil kræve blødning linjerne efter det er udskiftet .

gode råd og advarsler


 • indsamle og bortskaffe bremsevæske på lokalt Bilreservedelsforretninger .
 • Brug sikkerhedsudstyr og forholdsregler, når arbejdet på et køretøj .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en bilalarm i en bil
  hvordan man kan skræddersy batteri kabler til din bil
  hvordan man programmerer en Chrysler nøglefri adgang fjernbetjening
  hvordan man kan tage farve ud bilruder
  hvordan du installerer striber på en bil
  hvordan du fjerner stereoanlægget i en Nissan Altima
  hvordan man laver en scooter gå hurtigere
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en Jeep Grand Cherokee
  hvordan man kan slukke Mazda 6 radio bip
  hvordan man får en personlig nummerplade i Arizona