hvordan man kan øge hestekræfter på en 1979 Corvette motor

hvordan man kan øge hestekræfter på en 1979 Corvette motor

1979- Chevrolet Corvette var en nyere model version af den tredje generation af Corvetter , som begyndte i 1968 . I modsætning til de tidligere versioner , var der kun én motor størrelse med to option koder , der udbydes, begrænser hestekræfter til økonomi -og emissionsstandarder. Chevrolet 350 kubik tommer V -8 motor er en meget almindelig og let forbedret motor , med en række bolt -on tilbudt dele , der kan hæve hestekræfter . Den gennemsnitlige baggård mekaniker kan øge styrken i en 1979 Corvette i omkring fire timer

Du skal bruge: .
Socket sæt .
Skruenøgle sæt .
Skruetrækkere .
Karburator renere .
Syntetisk motorolie .
Højtydende tændrør .
8 mm tændkabler .

Øge hestekræfter af en 1979 Chevrolet Corvette


1 .
ændre de tændrør med varmere , højtydende typer ved at dreje stikket mod uret og erstatte den . Tændrør er bedømt af deres varme sortiment , som er den mindste driftstemperatur . Varmere eller koldere stik vil øge ydeevnen eller økonomi , og mange flere node stik behøver ikke at være gapped som normale stilarter .
2 .
Udskift tændkabler med tykkere rørtråd , hvilket vil øge hestekræfter ved at sende mere energi til stikket . Bestand ledninger er 6 eller 7 mm tyk , og over tid, de kan knække eller adskilles, reducere den faktiske energi, der når frem til stik . Træk kablet fri fra distributøren og tændrør , og tryk derefter på den nye ledning på plads . Nogle typer af ydeevne ledninger vil kræve en vis samling , så skal du læse instruktionerne , der følger med sættet .
3 .
Udskift motorolie , gearolie og differentieret olie med en all- syntetisk mærke . Standard Oil i 1979 var den organiske , og så længe sæler ikke lækker , skifte til syntetisk kan få så meget som 20 hestekræfter på en Chevy 350 motor . Motor og transmission vil kræve filterskift , men forskellen vil ikke .
4 .
Rens karburatoren og gasspjældet med en spray renere ved at åbne luftindtaget , så mætte det indre af karburatoren med motoren slukket . Nogle typer af rengøringsmidler kan bruges, mens motoren kører , og sprøjtede i ryk , således at motoren ikke mose ned . Mange års snavs og kulstof kan bygge op på alle fire tønder en 1979 karburator system , så fjerner det fra motoren og sprøjtning den er helt en mulighed .
5 .
Sæt luften indtagelse med en åben-element stil filter . Dette sker normalt ved at skrue den øverste indtag plade , skrue snorkel stik , så montere en åben element filterpladen direkte over karburatoren med de eksisterende skruen . Emissioner udstyr vil ikke oprette forbindelse til det åbne element filter, men det hestekræfter gevinster kan være enorme .

gode råd og advarsler


 • Ombygning karburatoren med større jetfly kan øge hestekræfter .
 • Brug korrekt sikkerhedsudstyr , når de arbejder på et køretøj .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer AP2 udstødning tips om en AP1 S2000
  bygning udluftet subwoofer kabinetter
  hvordan man får et handicappet nummerplade i Arizona
  hvordan man vælger den perfekte krop kit ?
  hvordan man opbygger en bil mount til en bærbar
  hvordan du installerer en ta07 radio på en 2007 toyota tundra
  hvordan man tilslutte en komponent højttaler til en forstærker
  om vindue toningssystem
  hvordan man kan sammenligne en mono vs multikanals forstærker
  om tonet