hvordan man kan øge hestekræfter på en Chevy blazer

hvordan man kan øge hestekræfter på en Chevy blazer

Chevrolet Blazer er en serie af truck-baserede SUV'er , der blev fremstillet for det meste med benzinmotorer . Du kan øge hestekræfter af disse motorer med et par enkle bolt -on dele almindeligt tilgængelige på ethvert auto dele butik . En gennemsnitlig baggård mekaniker kan forbedre hestekræfter af en Blazer i omkring en time

Du skal bruge: .
Socket sæt
Skruetrækkere .
8mm tændkabler .
Højtydende tændrør .
Syntetisk motorolie .


1 .
Udskift tændrørene med " varmere " typer ved at dreje hver stik mod uret , så sikrer den nye plug ind i hullet i urets retning . En plug med en højere varme rækkevidde vil forbedre ydeevnen , og bestanden varme interval på Blazer er fire på en skala fra 1-5 . Koldere tændrør vil forbedre motorvej brændstoføkonomien , men kunne forlade indskud , da de som regel alt for koldt til at brænde effektivt .
2 .
Udskift tændkabler med bredere kerne typer ved at trække kablet fra dets forbindelser , derefter erstatte den med den nye ledning . Bestanden 6mm eller 7mm tændkabler på Blazer kan have delt eller revnede med alderen og vil ikke overføre energi så effektivt som de højtydende ledninger .
3 .
Udskift motorolien med en syntetisk brand ved at dreje proppen på olie panorere i retning mod uret, så forsegler bundprop og fylde motoren til det korrekte niveau med syntetisk olie . Filteret vil også kræve udskiftning , da olie, der ikke er kompatible . Den syntetiske olie vil reducere friktionen inde i motoren og kan give dig så meget som 10 procent flere hestekræfter .
4 .
Udskift luften kassen eller filter med en åben element stil ved at fjerne luften slange , luft boks og sensorer , så sikrer en ny åben element kit til at luftindtaget . En åben element filter vil give mere luft ind i indtag , som kan øge motorens ydelse betydeligt . Modeller med en MAF sensor kan kræve særlige monteringshuller i nye slanger eller snorkler .

gode råd og advarsler


 • Rengøring af karburator med renere kunne forbedre ydelsen lidt . Må ikke anvendes syntetisk olie , hvis motoren har nogen lækager .
 • Brug korrekt sikkerhedsudstyr og forholdsregler, når arbejdet på et køretøj .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en hækspoiler på en bil
  hvordan man kan justere bremsepedalen højde i en Toyota Corolla
  hvordan man kan male bremsecalipre effektivt
  hvordan man kan tage ud bestanden cd afspiller i en Chevy kobolt
  hvordan man laver en bashøjttaler sag
  hvordan man kan farve dine baglygter
  hvordan man kan modregne alarmen i en Ford Windstar
  hvordan du installerer en soltag i en Nissan Sentra
  hvordan man kan male på vinyl dæk dækker
  hvordan man får et handicappet nummerplade i new york