hvordan man kan øge hestekræfter på en Nissan XTERRA

hvordan man kan øge hestekræfter på en Nissan XTERRA

Nissan XTERRA er en fire -hjulstræk sport /Utility Vehicle , specielt designet til at give komfort når den anvendes på de motorveje, samtidig med at brugeren til at køre off-road . Den XTERRA fås med fire forskellige motorer : en fire-cylindret motor og tre forskellige seks-cylindrede motorer med varierende hestekræfter . Selv om XTERRA beholdning hestekræfter ratings er respektable , mængden af hestekræfter producerede faktisk kan øges relativt let med blot et par eftermarkedet dele

Du skal bruge: .
luftfilter.
Udstødning header (s ) .
Computerchip .


1 .
Sæt bestanden luftfilter med en kvalitet eftermarkedet enhed . Air filtre er specielt designet til at filtrere mikroskopiske partikler fra luften udenfor , før luften suges ind i motoren . Ufiltreret , kan disse partikler skade en motor over tid . Ulempen ved et luftfilter, er , at det begrænser motorens evne til at trække luft . Den XTERRA 's lager luftfilter tilstrækkeligt filtrerer luften , men er restriktiv . Eftermarkedet luftfiltre er til rådighed, der kan filtrere luften lige så godt , hvis ikke bedre , end XTERRA 's lager filter . Fordelen ved at en kvalitet eftermarkedet luftfilter , er imidlertid, at det ikke er nær så restriktive som bestanden filter . Det betyder, at motoren ikke behøver at arbejde så hårdt for at trække luft . Som en følge heraf er den XTERRA motor i stand til at producere flere hestekræfter med en eftermarkedet luftfilter end med den bestand filteret .
2 .
Udskift bestanden udstødningsmanifolden med en udstødning eller flere headere , afhængigt af den pågældende motor . Der henviser til, at motoren skal trække luft gennem luftfilteret , skal den udvise det brugte gasser gennem udstødningssystemet . Den XTERRA er produceret med enten en fire-eller seks-cylindret motor . De fire-cylindrede motor bruger en enkelt udstødningsmanifold på flugt udstødningsgasserne væk fra motoren , mens den sekscylindrede bruger to udstødningsmanifold . Disse mangfoldigheder strenge restriktioner for XTERRA evne til at disponere af udstødningsgassen , hvilket til dels skyldes de mange skubber gasserne fra hver cylinder sammen . Denne nedpresningskraft reducerer motorens effekt . En udstødning header giver hver cylinder med sin egen udstødningsrør , som i væsentlig grad eliminerer den mængde strøm motoren skal bruge til at udvise den røggas, omsætte en stigning i hestekræfter .
3 .
Udskift motorens computer chip med en højtydende computer chip . Den XTERRA motor styres af en computerchip , der kontrollerer den producerede effekt af motoren . Udskiftning af computerchip kan synes som et truende opgave , men udskiftningen er faktisk ganske enkel , hvis producentens anvisninger nøje følges . Den højtydende chip er specielt designet til at gøre det muligt for XTERRA motor til at producere flere hestekræfter ved at ændre XTERRA 's timing og brændstoftilførslen.


Relaterede artikler


hvordan man kan købe teleskopiske sidespejle
hvordan man kan anvende undervognsbehandling på et køretøj
hvordan du installerer en bil dvd -system
hvordan du installerer sædebetræk i bilen
hvordan du installerer et anhængertræk på en jeep frihed
stålfælge vs alufælge
tomtom 920 vs tomtom 920T
hvordan anti - bil jacking funktionen arbejde på bilalarmer ?
hvordan man får et handicappet nummerplade i Maryland
hvordan man får en personlig nummerplade i Delaware