hvordan man kan omgå katalysatorer på en Sierra lastbil

hvordan man kan omgå katalysatorer på en Sierra lastbil

Den katalysator blev oprindeligt designet til at hjælpe med at rense op udstødningsgasser bortvist fra motoren . Men de er også begrænsende , og kan sænke hestekræfter tal. Hvis du bygger en racerbil , et af de første ting, du kan tage , er at erstatte katalysatorer med lige rør , som kan øge din hestekræfter . Selvfølgelig er dette ikke lovligt i de fleste stater , så hvis du ikke opbygge en bil, der er kun til sporet , skal du kontakte din lokale DMV til love i din tilstand. Hvis dit område er legalities tillader , kan du følge en trin -for-trin proces for at omgå katalysator på en 2004 Sierra Truck , som ikke er en overordentlig vanskelig proces .

Du skal bruge:
Sawzall eller andre bajonetsav
. MIG svejser .
Svejsehjelm .
Udstødning slange .
Hak så .
Målebånd .
Permanent markør .
Svejsehandsker .
Jack .
Jack står .


1 .
Jack køretøjet i luften og placere bukke under rammen . Du bliver nødt plads nok til at manøvrere under køretøjet med de store sav. Sørg for, at køretøjet er sikkert på bukke , før du kravler under køretøjet .
2 .
Find katalysatorer . Afhængigt af, hvilken stat bilen blev solgt i , er der mindst tre katalysatorer . Du kan identificere dem let . De er placeret på udstødningen, og er mindst 6 inches i diameter og er lavet med en anden farve stål .
3 .
Brug Sawzall til at skære katalysatorer fra udstødningen én ad gangen . Sørg for, at de afskårne er så lige som muligt , da det vil gøre svejseprocessen lettere . Også , skåret kun på lige strækninger af slangen , ellers vil du have svært ved montering af slangen .
4 .
Tag udstødningen slangen og måle det med målebåndet , så det er samme længde som det fjernede konverteren . Du ønsker også at dobbelttjekke diameteren af katalysatoren og sikre, at slangen du bruger til at erstatte det er den samme diameter . Ellers vil du have problemer monteringsforskrifter. Skære det ved hjælp af hugge saven .
5 .
Hold den nye slange , hvor katalysator blev på udstødningen . Sørg for, at der er små eller ingen huller omkring leddene , hvor den nye slange forbinder den gamle udstødning . Trim hvis det er nødvendigt .
6 .
Tack svejse slangen på plads med MIG svejser . En tack svejsningen er en lille svejsning , der er stærk nok til at holde stålet på plads , men ikke så stærk , at den ikke kan fjernes nemt .
7 .
Kontroller , at slangen passer ja, så svejse på plads solidt . Sørg for, at det er svejset op hele vejen rundt om slangen , ellers vil du have en udstødning lækage .
8 .
Gentag processen for de andre katalysatorer . Når du er færdig , skal du køre motoren for at sikre, at du ikke har nogen udstødning utætheder . Hvis du finder en , svejse hullet .

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig , når svejsning . Du ønsker at bære ikke- brændbare tøj og handsker , så du ikke brænder dig .


 • Relaterede artikler


  om udstødning bremser
  hvordan du installerer en autometer volt gauge
  hvordan man kan bestemme begrænsninger i kortene i din bil navigationssystem
  hvordan man wire en bil stereoanlæg til bilen AMP
  hvordan man kan reparere hazed klar lak fælge
  hvordan gasfjedre arbejde
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en VW Passat
  hvordan man tilslutte en bilradio
  hvordan man får en specialitet nummerplade i Texas
  hvordan du installerer en bilalarm i en geo tracker