hvordan man laver en campingvogn fortelt

hvordan man laver en campingvogn fortelt

Et fortelt er et fantastisk produkt , når du er på en tur , og du ønsker at tilbringe tid udendørs uanset vejrforholdene . Du kan gøre en campingvogn fortelt til at tilføje en hjælpsom herlighedsværdi i bilen og for at tilføje beskyttelse mod vejr og vind . Mens vejret kan være stor , hvis du er lige nu , kan for meget sol eller regn ødelægge en ellers perfekt dag udenfor . Markiser er én måde at folk , der lever deres liv udendørs, kan beskytte sig selv . Enkel markiser til campingpladser , autocampere og campingvogne kan nemt konstrueres .

Du skal bruge:
Canvas Tarp
. Målebånd .
Nylonreb .
Ground stakes .
Teltpløkker ( justerbar ) .
Scotchguard ( Vejrbeskyttelse ) .


1 .
Mål længden af campingvognen . Bestem hvor bred du vil have din campingvogn fortelt til at være. Lærred Tarps kommer i forskellige størrelser . Husk , at dybden af de fleste fortelte er 9 fod , men vælg den perfekte størrelse af forteltet for dig og din campingvogn . Nedskrive dimensioner forteltet du håber at bygge , og at størrelsen af lærredet Tarp du har brug for .
2 .
Kontakt en forhandler af lærred Tarps . Tal med en repræsentant , der har erfaring med den korrekte størrelse af lærred Tarps og deres anvendelse . Relæ dimensionerne af din campingvogn og bestille en perfekt pasform til din campingvogn .
3 .
Besøg en udendørs butikker for at købe telt stave, teltpløkker og nylonreb . Seks teltpløkker og 100 fødder nylonreb vil være nok til at gøre en campingvogn fortelt . Ved hjælp af pre-bygget stykker vil gøre opgaven med at opbygge dit fortelt meget enklere . Saml delene og stykker sammen , når lærredet Tarp ankommer og forbered dig på at oprette dit fortelt derhjemme først .
4 .
Park campingvognen i et område, vil gøre det muligt for størrelsen af Forteltet du vil være konstruere , helst over blød jord . Den fortelt kan opbygges på næsten alle overflader du kan køre telt pæle ind. For tjære , bør telt indsatser være lavet af store metal søm du kan køre gennem tjære kørebanen . For betonoverflader , køre en aktiepost gennem en revne i beton eller en sektionsopdelt skillevæg for at forhindre skader på overfladen .
5 .
Bred lærredet Tarp på gruppen. Orientere lærredet , så det er placeret ved siden af campingvognen ordentligt . Placér spidsen af en telt stang i metal ringen i det ene hjørne af lærredet nærmest campingvognen og rejse dette hjørne af teltet , indtil telt /solsejl pol er lodret . Hold forteltet pole i position , så en sikring linje kan være spændt, og satset i jorden .
6 .
Konstruer en markise linje ved at skære 15 meter nylonreb fra din 100- fod roll . Lav en løkke i den ene ende og knude det, således at det forbliver som en løkke i slutningen af denne længde af reb . Sæt løkken over toppen position i det lodrette forteltet pol , så når den anden ende er fastgjort til jorden med en aktiepost toppen loop presser ned på lærredet , holder den på plads på den lodrette stang . Fastgør løse ende af rebet til jorden med en aktiepost .
7 .
Placer de resterende fem telt /solsejl stængerne i øskner af fortelt , indtil der er tre tilbage fortelt poler og tre forreste fortelt poler . Fæstnet og sikret korrekt med fortelt indsatser , du nu ved, hvordan man laver en campingvogn fortelt , når du er på farten og ønsker at nyde udendørs i al slags vejr .
8 .
Spray hele lærred Tarp med Scotchguard Vejrbeskyttelse spray . Lad fortelt tørre tre timer og derefter spray endnu et lag på forteltet . Lov til at tørre helt , vil det nye fortelt forblive vandtæt i de kommende år . Dekonstruere fortelt og opbevares i et køligt , tørt sted

gode råd og advarsler


 • Køb to typer af fortelt stave-. et sæt for blød jord og en sæt til tjære . Brug en fem-pund forhammer til pund fortelt 's indsatser i jorden .
 • Rips og tårer opstår , når fortelt er strakt for stramt eller venstre ubeskyttet udendørs i en ekstremt lang tid . Beskyt mod virkningerne af miljøet ved at bruge Vejrbeskyttelse spray til at undgå skader på dit fortelt .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en RRS rack og pinion styring kit
  hvad betyder en omdrejningstæller foranstaltning ?
  installere sænke fjedre på en honda
  hvordan du installerer en bil audio dvd -system
  hvordan du installerer en soltag i en Nissan Pathfinder
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en geo metro
  hvordan man får et handicappet nummerplade i Alabama
  hvordan man bruger en bil tonet erobrer værktøj
  hvordan man kan lave højttalerne i din bil
  nemme måder at fjerne bilruden farvetone