hvordan spænde din båd eller trailer let

hvordan spænde din båd eller trailer let

Har du var nødt til at hage din båd , trailer , U-haul , motorcykel trailer , flad seng trailer , eller enhver anden form for post , at din kommer til at trække bag din lastbil eller SUV af dig selv .
Nat er værre for mig . Min vision er ikke den bedste natten , når de forsøger at spænde op , og hvis din gør det youreslf bliver det meget sværere . Jeg kan huske de mange gange jeg stødte på træk fra min båd på min lastbil forårsager en lille bule , fordi jeg ikke kunne måle percisely hvor tæt jeg var på båden . Jeg så nogen bruge dette punkt på en sø , og jeg tænkte , hvad en god idé . . . .

Du skal bruge:
anhængertræk bold system
. .


1
Trin 1 : . afgøre, om du har brug for en ekstra guide til at hjælpe dig hitch din lastbil eller SUV . Du måske ikke brug for denne hitch guide , fordi du altid har nogen til at fortælle dig at stoppe din lastbil .
Du er ikke tryg ved de omkostninger eller anden grund jeg forstår
2
Trin 2. Du beslutter dig for at give denne en chance. Bare krog en bold til din hage og den anden til hitch på båden , trailer eller hvad , og se om det er nemmere .
3
Trin 3 : . Du kan lide den Kuglekobling og besluttede det for dig .
jeg bruge noget som dette til min kone , når hun kører ind i garagen , så hun ikke vil ramme mit arbejdsbord. Dens bare en anden id¨¦ nogen kom op med , og jeg deler den med dig .

gode råd og advarsler


 • Selv hvis du bruger denne kuglestop anhængertræk du stadig har brug for at være forsigtige og spænde op rart og langsom .


 • Relaterede artikler


  hvordan man får en specialitet nummerplade i Iowa
  hvordan man kan undgå de mest almindelige dæk købe fejl
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en Oldsmobile alero
  hvordan man vælger en GPS-system
  hvordan man lærer at installere en bil stereoanlæg
  hvordan man laver en motorcykel udstødning højere
  hvordan man kan farve front bilruder
  hvordan man får en personlig nummerplade i Tennessee
  hvordan man kan male en klarlak
  hvordan du installerer et anhængertræk på en Honda Odyssey