kasse motor faq

kasse motor faq

Motorer købes , der er enten helt eller delvist opføres, benævnt " kasse motorer . " Ford, General Motors og Chrysler alle tilbyder kasse motorer , som gør mange private motor bygherrer . Kasse motorer ( eller motorer ) er fordelagtige for dem , der enten ikke har tid eller viden til at bygge en motor . Ofte stillede spørgsmål ( OSS) er fælles for kasse-motor forbrugerne ofte dem, der vedrører udformning , funktioner , omkostninger og garantier knyttet til disse produkter

hvilke programmer der Crate Motors designet til?

Crate motorer er konstrueret til et bestemt formål . De mest populære kasse motoren til lager applikationer , som er designet til at matche de specifikationer af motoren bilen oprindeligt var udstyret med . Crate motorer , som er blevet let modificeret er også almindelige , og er næsten altid designet for at øge hastigheden . Stigende , er motoren bygherrer gør også kasse motorer udelukkende for racing applikationer .

Hvad er kendetegnene for en Crate Engine ?

Med undtagelse af kassen motor til lager applikationer , den største forskel mellem kasse motorer er hestekræfter og moment ratings , samt størrelsen af motoren , der betegnes som kubiktomme fortrængning , eller " CID . " De CID af mange lager motorer kan ofte øges ved hjælp af en anden krumtapaksel og ved at udvide boringen af flaskerne . Generelt , jo større Cid, jo mere strøm motoren vil producere . Crate motorer også fås med enten en karburator eller brændstofindsprøjtning brændstofforbrug system .

Hvad er forskellen mellem en delvist samlet Crate Motor og en Turn -key Crate Motor ?

De fleste af kassen motorer kommer kun delvist samlet . Disse kasse motorerne har de fleste af de nødvendige komponenter , men gøre det muligt for køberen at bolt på de resterende dele af hans eller hendes valg , såsom brændstofforbrug systemet og distributør . I den anden ende af det ekstreme er " nøglefærdigt " kasse motorer . Som deres navn antyder , er disse motorer færdigmonteret . Når boltet ind i køretøjerne motorrummet , disse motorer starte uden nogen form for tuning eller supplerende dele .

Hvordan Crate Motorer varierer i pris ?

Lager udskiftning kasse motorer er den billigste , mens der er konstrueret til kapsejlads er de mest dyrt . Generelt , jo mere strøm til motoren , desto højere vil omkostningerne være. Crate motorer til rådighed, der har en lille blok størrelse, men producerer strøm svarende til en større motor . Den vægtbesparende element i en mindre motor, der producerer store motoreffekt er særlig attraktivt for racerkørere , men omkostningerne ved disse mindre motorer er større end med en større , og derfor tungere , motor med samme effekt .

Gør Crate Motorer Kom med en garanti ?

Mest kasse motorer har en vis form for garanti fra motorens bygmester , men garantier varierer meget . Stock udskiftning kasse motorer næsten altid har den længste garanti . Garantier for kasse maskinerne sædvanligvis omfatter udelukkende for en bestemt tid eller kilometer . For eksempel kan en kasse motor garanti sidste 30 måneder, eller 50. 000 miles , hvad der kommer først . Generelt , jo mere strøm til motoren , jo kortere garantiperioden.


Relaterede artikler


hvordan alarm fjernbetjeninger arbejde
hvordan du installerer et spil system i bilen
hvordan du installerer en bilalarm i en Pontiac Grand Am
hvordan man kan købe en Coby mobil video -system
hvordan man kan finde de bedste GPS-systemet
hvordan du installerer en bilradio i en grand prix
hvordan du installerer en soltag i en Chevy Silverado
hvordan man kan sætte på coilovers
hvordan du vælger den rigtige GPS-modtageren format til dine behov
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Ford Focus