sjovt tilbehør til en afhentning

sjovt tilbehør til en afhentning

Transport er blevet mere og mere populær i løbet af de sidste par år for deres evne til at trække folk og gods hvor du ønsker at gå . Der er sjove tilbehør til den udvendige , der kan ændre udseendet af din pickup , tilbehør til den indvendige , der kan gøre lange køreture sjovere , og opgraderinger, der kan forbedre kraft og ydeevne af din pickup

Exterior Tilbehør

En nerf bar er et langt rør monteret langs siden af pickup for at hjælpe passagerer og chauffør i ind-og udsejling køretøjet . Dette er især nyttigt for køretøjer , hvor suspensionen har været rejst .

Bed skinner tillægger toppen af pickup seng og give en ankerpunkt for at sikre belastninger i bilens sengen .

et gitter vagt er en stålramme , der sættes på forsiden af bilens ramme og beskytter gitter og forlygter fra skader . Det giver også en montage punkt for tilbehør belysning .

En seng liner vil beskytte seng fra tab, som trække tunge læs eller fra løst materiale som grus , der kan beskadige den malede overflade på gulvet af sengen og føre til rust . Ladrumsindsatse kommer som plastik skaller og som spray -on kits . Spray -on kits tilbyde bedre rustbeskyttelse .

Interiør Accessories

Hvis du bruger en masse tid i din pickup , interiøret er, hvor du vil få lyst til at tilbringe størstedelen af dit tilbehør dollars . Installer en eftermarkedet stereo hovedet i stedet for fabrikken stereo for en stor forbedring af lydkvaliteten . Mange eftermarkedet hovedenheder tilbyder specielle funktioner såsom evnen til at kommunikere med iPods og andre MP3 -afspillere, video -skærme og kompatibilitet med satellit -radio -modtagere.

Pickup førerhuse kan være kort på anvendelig opbevaring , og mange eftermarkedet virksomheder tilbyder låse kasser eller glidende bakker , der kan monteres bag eller under sædet . Du kan også opgradere midterkonsollen til en større enhed , eller installere en hylde over solskærme .

Hvis du tilbøjelig til at fare vild , en bindestreg monteret GPS-systemet kan være et uvurderligt værktøj til at hjælpe dig med at finde din vej .

Performance Opgraderinger

Hvis du ønsker at få en lidt mere kraft og ydelse ud af din pickup , himlen er grænsen med det brede udvalg af muligheder på eftermarkedet.

Ejere af 4x4 kan ønske at installere en elevator kit og større hjul og dæk , som vil gøre det muligt for dem at rejse grovere veje .

Truck ejere med benzinindsprøjtning kunne drage fordel af at installere en performance chip i pickup motor kontrol modul . En forestilling chip giver dig mere kraft og brændstoføkonomi . En forestilling luftfilter foretaget af en virksomhed som K N kan også bidrage til at fremme hestekræfter .

Hvis du har lavet opgraderinger til dit stereoanlæg eller tilføjes tilbehør belysning , kan du nødt til at opgradere dig afhentning elektriske /afgiftssystem ved at tilføje en højtydende vekselstrømsgenerator eller andet batteri .


Relaterede artikler


hvordan man kan konvertere back sæder i en varevogn i en seng
hvordan du installerer unmolded auto tæppe
hvordan man kan øge hydraulisk tryk
hvordan du foretager fejlfinding udstødningssystemet med en Toyota Highlander
hvordan man kan ændre fælgdimension
hvordan du installerer en bilalarm
hvordan du tilslutter en direkte afhentning omdrejningstæller
hvordan du fjerner en bagspoiler
hvordan man bløder hydraulikledninger
hvordan man laver en spankulere tandbøjle