stål vs aluminium fælge

stål vs aluminium fælge

Stålfælg og aluminium fælge er begge almindeligvis anvendes af bilproducenter som bestand fælge på biler . De har lidt forskellige fysiske egenskaber med deres egne fordele og ulemper . Eftermarkedet opgraderinger er tilgængelige for hver type

Vægt

Alu-fælge vejer mindre end stål fælge . Den reducerede vægt i aluminium fælge giver en lille skub i brændstoføkonomi . Mængden af prisstigningerne på brændstof økonomi er proportional med vægten forskellen .

Holdbarhed

En stålfælg er mere holdbart end aluminium fælg . Dette er på grund af den ekstra vægt i stål fælge og også den måde, de er smedet i fabrikken .

Byggeri

Stål hjul er normalt stemplet mens aluminiumsfælge tendens til at være bearbejdet , og stemmer. Alu-fælge tendens til at være mere ensartet end stål dem , hvilket resulterer i en mere konsekvent pasform .

Valg og prisfastsættelse

Alu-fælge giver dig flere valg, når det kommer til styling og tendens til at være dyrere end stål fælge . Stålfælg tendens til at være mere omkostningseffektivt for både aktier og eftermarkedet muligheder .

Overvejelser

Overvej at købe aluminium fælge , hvis du bor i et område med bjerge eller tung trafik . Nogle aluminium fælge er designet til at fremme en bedre luftgennemstrømning og kan reducere varme i dækkene .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en nøglefri start system
hvordan du installerer en Westin billet gitter dækning på en Toyota FJ Cruiser
hvordan man kan spille digitale musikfiler i din bil
hvordan kan du indstille uret på en pioner bilstereo ?
hvordan du installerer en bil sikkerhed Killswitch
hvordan man kan væven Tændrør ledninger - billige
hvordan man kan købe en solsejl til en Toyota Prius
hvordan man konfigurerer en gps bilnavigationssystem
hvordan man får en personlig nummerplade i Louisiana
indtag instruktioner for AEM