tomtom 920 vs tomtom 920T

tomtom 920 vs tomtom 920T

TomTom er en global position system ( GPS) enhed, der bruges for at få hjælp til at finde din position samt vejledninger til din destination . De fleste mennesker bruger TomTom -systemet i deres biler . Med en lille skærm ,

Sådan fungerer det

Begge enheder er afhængige af et signal og tilbage fra en fast-position satellit . Satellitsignalet kræver en klar vej gennem atmosfæren til enheden . Det kan undertiden være tabt på grund af tekniske problemer eller hvis du kører ind i en tunnel .

Display og kort

Begge 920'erne har en 4,3- tommer LCD-farveskærm . De kommer med pre-installeret kort over USA , Canada og Europa . Kortene opdateres regelmæssigt. En fjernbetjening er også tilbudt , noget den tidligere model ( 910 ) manglede .

identiske Featurs

Begge modeller har flere identiske funktioner . Det mapshare Programmet giver brugerne mulighed for at korrigere kortene i systemet og dele deres rettelser med andre drev . Begge 920'erne har en FM- radiosender og en MP3 -afspiller . Med en Bluetooth- enhed , giver de håndfri mobiltelefon brug så godt. Brugeren kan også optage stemmemeddelelser .

trafikmodtager

Det 920T har en ekstra standard feature , RDS-TMC trafikmodtager . Sammen med denne funktion tilbyder producenten et års abonnement på en trafik-overvågningssystem , som giver brugeren mulighed for at se og undgå områder med tung trafik . På 920 , er trafikken modtageren valgfri . Brugeren har behov for at montere en ekstern antenne på bilen til at bruge den trafik modtager. Den 920T har også forbedret position teknologi , der gør det muligt for enheden at bruge 920T egne sensorer til at bestemme positionen, hvis satellitsignalet er tabt eller upålidelige .

Opdateringer

Fabrikanten har udarbejdet adskillige ajourføringer siden 920'erne oprindeligt blev frigivet . Disse omfatter Lane Assist , der guider brugeren til det bedste vejbane på en travl flersporede motorvej , og Intelligent Routing , et system , der hjælper føreren med at vælge den bedste rute til en destination baseret på trafikken. De 920 -serien , som kom på markedet i 2008 , er for nylig blevet fulgt af 930 -modellen .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en bilalarm i en Nissan Sentra
hvordan du installerer en bilalarm i en VW Passat
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Acura integra
hvordan du tilpasse din bil maling
hvordan man kan glatte bilruden farvetone
hvordan man konfigurerer en gps bilnavigationssystem
hvordan man opbygger et lift kit til en lastbil
gør det selv : custom bil maleri
hvordan du installerer højttalerne i en Nissan grænse
hvordan en dieselmotor blok varmer arbejde ?