vindue toningssystem tips

vindue toningssystem tips

Vinduet toning kan give et væld af fordele for både dig og dit køretøj . Tonede ruder , ud over at se stilfuld , kan reducere temperaturen i bilen med så meget som 60 procent i varme klimaer , beskytte dig og dit køretøj 's interiør fra ultraviolet ( UV ) stråler og giver en stor beskyttelse af privatlivets fred i forhold til en ikke-. tonet køretøj

statens love

Når der farvetone installeret på din bils vinduer , er det vigtigt at overveje statens love . Ikke bare din tilstand , men enhver stat forudser du kører i. g /l VOC love varierer fra stat til stat , men de bøder for overtrædelse dem er ofte heftig så uddanne dig selv , før der træffes beslutning om en stil og mørke farvetone er værdifuldt . Mange stater tillader ikke reflekterende tone, for eksempel , og med sådan en åbenlys overtrædelse er det meget nemt at få en billet . Andre stater har krav såsom dobbelt sidespejle , kun toning de øverste fire inches af forruden , og forordninger om synligt lys procent ( VLT ) . VLT er en måling af den mængde lys, der er i stand til at passere gennem nuancen , og mange politifolk har små enheder , der kan måle dette under rutine stopper . Se Henvisninger nedenfor for at finde de toning love for enhver stat .

Tint Fjernelse

I diskuterer farvetone forordninger , mange ofte opleve, at toning de havde gjort i en anden stat skal fjernes , da det krænker lovene i det land, som de i dag bor . Hvis du opdager, at nuancen på dit køretøj ikke opfylder statslig regulering, fjerne din farve vil være en stor moneysaver i det lange løb . Mange farvetone-krænkelse bøder er højere end prisen på at fjerne eksisterende farve og erstatte den med kompatible farvetone . Have din tone professionelt fjernet sikrer kvalitet arbejde , men kan være dyrt . Overveje at fjerne nuancen selv ved at følge retningslinjerne i nuancen-fjernelse link under Resources .

Compliance i enhver stat

For at undgå besværet med at få en billet til en nuance overtrædelse , eller at skulle fjerne dine tone i Fremover får en nuance job , der vil overholde lovgivningen i alle stater . For at sikre overholdelsen , skal du have en bil med dobbelt sidespejle , eller installere et andet spejl , hvis man ikke eksisterer . Vælg en farve , der har en VLT på 35 procent eller mere på den side og ryg vinduer . Undgå at lægge nogen farvetone på forruden på alle , eller i det mindste kun lader den dække top fire inches . Ved ophold i disse retningslinjer , kan du sikre dig , at uanset eventuelle rejser kan du gør det, vil bilens farve være godt inden for de juridiske grænser.


Relaterede artikler


hvordan man kan sammenligne auto GPS-systemer
hvordan man kan farve front bilruder
hvordan man tilslutte en komponent højttaler til en forstærker
hvordan man starter en lastbil ved hjælp af nøglefri adgang
hvordan man laver en bil luft FRESHNER
hvorfor bruge rat dækker ?
hvordan man kan købe overdimensionerede dæk
hvordan du installerer bilbetræk
hvordan du installerer en modtager slinger i valsen på en Ford Explorer
hvordan du installerer vinterdæk