hvordan man får en sponsor til lyd - offs

hvordan man får en sponsor til lyd - offs

Tro det eller ej , er det muligt at konstruere en state- of-the-art lydsystem til din bil bestående af komponenter doneret af de bedste producenter i området . Virksomhederne vil donere produkter , hvis du bruger bilen til at fremme virksomheden. Forvent at gøre noget arbejde , dog

Du skal bruge: .
Radioer
Forstærkere .
Bil Stereo Kabler .
Radioer.

designe systemet


1 .
Find et velrenommeret bil audio butik til at designe en lydsystem til dig . Butikken du vælger, skal være anerkendte på området .
2 .
Sæt dig ned med en montør af butikken , der vil designe dit system og diskutere med ham eller hende , hvad du ønsker . Installationsprogrammet vil derefter vælge de bedste produkter inden for hver kategori fra de mest anerkendte producenter .

udarbejde et forslag


1 .
Saml alt dit arbejde og medtage den i et forslag . Forslaget bør også omfatte , hvad du ønsker af hver virksomhed . Ønsker du at donere produkter ? Ønsker du at betale for installation af sine produkter ? Ønsker du at betale for hele anlægget ? Indgå i forslaget som designede systemet , og hvad butik du har til hensigt at henvende at gøre installationen . Tilbyde oplysninger om butikkens baggrund, herunder eventuelle blad eller en avis artikler offentliggjort om det .
2 .
Udkast en kort følgebrev stilet til salgschefen for den virksomhed, du har til hensigt at sende forslaget til . Giv en kort beskrivelse af din baggrund og hvad der er motiverende for dig at gøre dette projekt , og kort diskutere projektet , herunder hvor det er på det tidspunkt, du skriver brevet , og når du foreslår at afslutte det . Omfatter også i brevet den potentielle eksponering af sponsoren vil få , og hvad du ønsker fra virksomheden. Medtag en frist for et svar . En god tidsplan er at anmode om et svar inden 15 dage efter du har sendt ud for forslaget .
3 .
indlevere forslag til et selskab i en kategori ad gangen . Hvis du er på udkig efter en virksomhed til at donere forstærkere , ikke sende forslaget til mere end ét selskab , der tilbyder forstærkere . Hvis virksomheden gør dig ned , finpudse forslaget og sende det til den næste virksomhed .
4 .
Send forslaget til selskabets marketingdirektør bruger natten prioritet shipping .
5 .
Telefon virksomheden på den 15. dag efter du har sendt ud forslaget som en opfølgning .
6 .
Hold sponsorer underrettet. Tag fotografier af projektet som det skrider frem, og send hyppige heads- up meddelelser til dem .

lave noget research


1 .
Tag billeder af din bil , både indvendig og ud .
2 .
Få en kunstner til at tegne et layout af dit lydsystem . Du kan have en grundlæggende layout af bilen og derefter flere transparenter over det . Den første gennemsigtighed kan vise hvordan ledninger skal trækkes i din bil. Den anden åbenhed kan vise placeringen af radio , equalizer , crossover og forstærkere . Den tredje gennemsigtighed kan vise placeringen af højttalerne .
3 .
Lær om producenterne af de komponenter , der er blevet valgt til dit system . Find ud af den korrekte model antallet af hvert produkt , og find ud af, hvem den marketingchef er for hver producent samt adressen på hovedsædet for fabrikanten .
4 .
Bestem pressen dækning af køretøjet kan få , og hvor viser du har til hensigt at udstille bilen . En liste over de tidsskrifter , som du mener kan udskrive artikler om køretøjet . Indsamle oplysninger om de viser , hvor du ønsker for køretøjet skal vises .
5 .
Skriv din egen baggrund . Medtag hvor gammel du er, hvor du bor , hvad du gør , hvad andre projekter som dette kan du have gjort, og hvad blade , der er omfattet disse projekter ( bl. a. kopier af artikler) .
6 .

Har kunstneren udarbejde en ydre af bilen , med logoerne for de producenter, der ønskede at sponsorere dig på bilen .

gode råd og advarsler


 • Vær parat til at betale i butikken for at designe systemet .


 • Relaterede artikler


  ford kontur transmission problemer
  hvordan man kan se en gratis bil historie rapport
  hvad standard funktioner omfatter Impala kommer med ?
  hvordan man kan købe en brugt Lexus
  hvordan man kan kontrollere år og model af en bil
  Chrysler 300 transmission problemer
  Hvordan finder jeg en brugt Land Rover ?
  Hvordan kan jeg købe en bil fra en privat ejer ?
  hvordan man kan ansøge om en forladt bil titel
  Hvordan bruger jeg den vin til at kontrollere ejerskabet af biler ?