hvordan man kan købe bil sædebetræk

hvordan man kan købe bil sædebetræk

Sædebetræk kan tilføje komfort til din bil , beskytte sæderne mod fading og slitage , og dækker skader , som allerede optræder på sædet

Du skal bruge: .
Car Seat Covers


1 .
Overvej pris . Det gamle mundheld : "Du får hvad du betaler for , "finder anvendelse her. Prisen hjælper signalere kvalitet af dækslet . Masseproducerede omfatter for eksempel , ofte er billige , men er ikke bygget til at holde . De vil flytte rundt og bære over tid .
2 .
Kend din bils fabrikat, år og stil sæde . Biler kommer med et sådant hjemsted stilarter som : front spand høj ryg med justerbar hovedstøtte , foran spand lav ryg med integreret nakkestøtte ; foran spanden kaptajnens stol , plain bænk , fast foran eller bagtil eller split bænk .
3 .
overveje, hvilken type nakkestøtterne på sæderne , hvorvidt sikkerhedsselen kommer ud af sædet , og om sædet omfatter en airbag, elektriske styringer eller manuelle kontroller . Nogle hovedstøtter sidde på to poster , mens andre sidder på blot én , men har en særlig mekanisme . Pladser , der har airbags vises i de nyeste modeller af Volvoer , Lexuses , nogle Toyota og nogle folkevogne .
4 .
Vælg sædebetræk med materiale , der er vandafvisende , maskinvaskes , stærk og holdbar . Der er en bred vifte af materialer til rådighed . Fåreskind tåler varme og kulde , er varm om vinteren og køligt om sommeren , og absorberer sved . Velour , lærred , tweed og Cordoba er af god kvalitet og bygget til at holde.
5 .
Select dækker fra en virksomhed, der tilbyder en levetid garanti.
6 .

Tjek de gule sider eller Internet for auto butikker , der fører kvalitet på sædebetræk .

gode råd og advarsler


 • Selv hvis du kender model og år i bilen , der stadig kan være problemer med at vælge den rigtige betrækket . Der er variationer inden for samme model bil . Toyota Avalon , for eksempel kommer med to spand sæder eller med sæder , der har større bunde end toppe , fordi nogle modeller leveres med en armlæn i midten af spanden sæder eller har centret konsoller i midten , i hvilket tilfælde de har plain spand sæder . Nakkestøtter kan variere , også . For eksempel kommer BMW M -3 to- dørs med en type af nakkestøtter , mens den fire- dørs kommer med en anden type nakkestøtte.


 • Relaterede artikler


  bil auktion regler
  1996 Pontiac grand prix specs
  Listen over Chrysler Sebring Cabriolet karrosseriform
  hvordan man kan købe en brugt bil i Virginia
  1957 Chevrolet Bel Air specifikationer
  om auto lån til folk med fast indkomst
  Missouri citron ret oplysninger
  Fakta om den fjerde generation Camaro
  specs for en 2006 saab
  hvilke gebyrer skal jeg betale , når jeg køber en bil ?