hvordan man kan købe en rat dække

hvordan man kan købe en rat dække

For folk , der ønsker at forbedre det indre af deres køretøjer og på samme tid , beskytte rattet , er der en bred vifte af rattet dækker rådighed . Prisen og kvaliteten af disse dækker køre udspil , men noget er til rådighed på den prisklasse du har råd til

Du skal bruge: .
rat Covers


1
.
Se prisen . Det er muligt at finde rattet dækker , der koster så lidt som $ 2 og så meget som $ 35. Prisen på den vare hjælper dig til at bestemme kvaliteten af varen .
2 .
Mål diameteren af hjulet og omkredsen omkring greb , så fortæl salgsrepræsentant . Alternativet er simpelthen at give år og model på køretøjet , kan fabrikanten har et diagram , der leverer den rette dimension
3
Vælg materialet . . Dækker kommer i stof , vinyl , frotté , fåreskind , uld og læder . Hvis du ønsker læder , skal du være opmærksom på kvaliteten . Top-læder , der er toppen af skjule , hvor håret vokser , er glat og fin . Nedenfor er den i fagkredse splits eller ruskind . Finish af disse korn er ru , men producenterne ofte buff og anvende plasticides på kornet for at gøre dem til at se top kvalitet . Alligevel har det ikke fornemmelsen af top-læder . Nederste læder dækker sælge til en række af $ 12 til $ 14 . Top korn koster omkring 35 dollar .
4 .
Overvej nem installation og hvordan dækker passer på hjulet . Du ønsker en flot pasform. Mange dækker er designet til at glide eller strækker sig over kanten af rattet . Nogle er designet til at være syet på hjulet . Snøring ledning og nål leveres i læder betræk med huller. Du skal blot søm dækslet til hjulet , hvilket sikrer en pasform .
5 .
Beslut på farven . Selv om de fleste mennesker , der køber rattet dækker vælge neutral sort , mange fabrikanter tilbyder en række farver, der matcher bilens interiør .
6 .
Mærk greb . Nogle virksomheder, såsom Grant produkter, tilbyder forskellig tykkelse af greb. For eksempel er en pude greb hjulkapsel skulle hjælpe med at reducere kørslen træthed . Det støbte designelementer ergonomiske tommel puder og finger greb til at øge førerens komfort . Grant 's vinyl dækker kommer i en række greb fra regelmæssig til ultra-tyk : Sure grip er regelmæssig tykkelse Power Grip er ekstra tyk og dybt teksturerede , og Ultra-Grip er ultrathick
7
<. br > Køb dækker fra auto butikker , nye bilforhandlere , møbelpolstring butikker , postordre kataloger og via Internettet .

gode råd og advarsler


 • Spørg om , hvordan omsorg for din dækning . Producenter af de top-grain læder omfatter for eksempel , tyder på, at du bruger den mildeste sæbe til rengøring . Læderet har en belægning og afslutter at beskytte det mod ultraviolette sollys samt sure sved og hånd olie . Så det anbefales, at du rent meget forsigtigt , så slutter ikke forstyrres .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter en tabt titel til en 1966 Honda motorcykel i Ohio
  den bedste bil anmeldelse blogs
  brændstoføkonomi i pickup trucks
  hvordan du ændrer en ny bil i dit navn med RTA
  specifikationerne for et 2007 hummer h3
  Kentucky love om genopbygget bil titler
  hvordan man får køretøjets identifikationsnummer oplysninger fra vin numre
  ohio bil titel instruktioner
  hvordan man kan købe en brugt Lexus
  toyota tundra specifikationer