hvordan man finder den rigtige bil alarm system til din bil

hvordan man finder den rigtige bil alarm system til din bil

Din bil er en af de største investeringer , du vil gøre . Bilalarmer er en populær måde at tilføje sikkerhed og beskyttelse til denne investering . Bilalarmer blev oprindeligt designet til at lyde , når nogen tegn på indbrud blev opdaget . Da de først kom ud , var de afsted ved et uheld alt for ofte . Efter utallige falske alarmer , blev det tvivlsomt , hvorvidt folk ville seriøst reagerer på den ægte vare . Dagens alarmer har udviklet sig . Deres sensorer holder øje med flere indgange og giver dig øjeblikkelige kommunikation med status og sikkerhed for din bil . . Følg disse trin for at finde den rigtige bil alarm system til din bil
1 .
Vurder dit behov i en alarm . Tilføjelse af en bil alarm system i bilen , er et køb , der kommer med mange forskellige muligheder og funktioner . Finde den, der er det rigtige for dig er en søgning , som ikke bør tages alvorligt . Der er en række forskellige combo alarmsystemer der er afhængige af flere former for afsløring . Før du shoppe rundt efter en bil alarm system , lave en liste over de funktioner og specifikationer, du søger .
2 .
Find en alarm , der opfylder disse behov . Nu hvor du har din liste af vurderede behov , kan du begynde at forske bil alarmsystemer , der kan være det rigtige for dig . Mekanik og auto dele forhandlerne er en stor kilde til forskning på grund af det faktum, at de tilbyder en på en rådgivning , installation og prisfastsættelse citater . Internettet, på den anden side giver dig en bredere søgning og et væld af kunde ratings og anmeldelser .
3 .
Forstå combo alarm funktioner og muligheder . Dagens bil alarmsystemer kombinere flere former for detektion med trådløs kommunikation med din bil . Forstå disse funktioner er vigtige i din søgen efter den rigtige combo alarmsystem.
4 .
lære og forstå , hvordan glas pause sensorer arbejde for at beskytte din bil . Disse sensorer vil lyde din bil alarm , når dine vinduer eller ruder er blevet mødt med en kraft stor nok til at splintre glasset . Andre alarm sensorer stole på detektering , hvorvidt din dør er blevet åbnet .
5 .
Forstå hvordan fjernbetjeningen output arbejde . Remote udgange er brugerdefinerede funktioner , som du kan have installeret for beskyttelse og bekvemmelighed . Et eksempel på en fjern output er evnen til at starte din bil fra en ekstern på din indtastning . Andre eksterne udgange omfatter kontrolelementerne i vinduet og nøglefri adgang . De fleste bil alarmsystemer nu kommer med mindst et af disse fjerntliggende udgange .
6 .
Brug passiv tilkobling . Mange mennesker , der ejer bilalarmer ofte glemmer at indstille dem. Passiv tilkobling vil sætte bilen alarm til dig, når du glemmer . Efter du parkere din bil , vil det passive bevæbne ordning, der er din bil alarm for dig i 15 til 20 sekunder .
7 .
Forstå to- vejs kommunikation fjernbetjening . Denne fjernbetjening kontakter dig straks, når din bil er i gang. Det er også fortæller dig, når din bils alarmen lyder . Dette giver dig en chance for at reagere på enhver indtrængen øjeblikkeligt .

gode råd og advarsler


 • Få alarmsystem , der opfylder dine behov og livsstil .
 • Kig ind nøglefri funktioner såsom nøglefri tænding og nøglefri adgang . De kan gøre dit liv lettere . Disse funktioner er almindelige i de fleste alarmsystemer .
 • Hvis du er i tvivl om den korrekte installation af din nye alarmsystem , har en uddannet professionel gøre det . Forkert installation ville være spild af penge og sikkerhed .


 • Relaterede artikler


  privatbil købe tips
  fordele og ulemper ved uafhængig baghjulsophæng køretøjer
  hvordan man kan købe en bil i Kansas
  hvordan man kan sammenligne priser på nye minibusser
  hvordan man kan bevise over for banken , du har Bilforsikring
  hvordan man kan kontrollere køretøjet valgmuligheder ved vin
  hvordan man kan sammenligne SUV funktioner
  forbrugerlovgivningen for brugte køretøjer i Quebec
  Hvordan får jeg en titel til en 15- årig bil i Georgien ?
  tips om brugen af en bil, køber agent til at købe en ny bil