hvordan man kan få en installeret soltag

hvordan man kan få en installeret soltag

Du må ikke være klar over, at der er eftermarkedet soltag produkter til rådighed for næsten hvert eneste køretøj på vejen . Valg af en soltag og finde en butik , hvor du kan have installeret den ene er ikke nødvendigvis en vanskelig opgave

Finde en Shop

.
1 .
Spørg din forhandler eller mekaniker til at anbefale en eftermarkedet tilbehør butik, som bærer og installerer soltage . Tro det eller ej , mange af de sunroofed biler du kan se i bilforhandlere har måske ikke haft den soltaget , når køretøjet blev leveret fra fabrikken . I stedet forhandlerne ofte leje butikker til at installere soltage .
2 .
Tal med venner, som har købt en soltag og havde det installeret på deres bil .
3 .

Kig i De Gule Sider under ' Autoudstyr ',' Radio Butikker ',' Bil Stereo Butikker , ' Trim og Polstring Butikker 'eller ' Glass Butikker '.
4 .

Besøg en butik og afgøre, om de gør tilfredsstillende arbejde .

Gøre Deal


1 .
Undersøg, hvor mange penge du er villig til at bruge for soltaget og dets installation . Prisen er bredt , fra $ 300 til $ 1. 000.
2 .
Beslut , hvilken type soltag , du ønsker . Der er en række af soltage til rådighed , herunder : Pop op soltag , at udluftning i bagenden og har en aftagelig glas panel , vippe og skubbe eller spoiler soltag , at udluftning som en pop up skub åbne over køretøjets tag , interne trykknap soltag , der har et panel , der sænker glider mellem ydersiden tag og loftsbeklædning af køretøjet ; folde soltag , som har rag-top sliders ; topslider soltage at slide åbne i skinner over køretøjets tag , og aftagelige panel soltag .
3 .
Beslut hvilke funktioner du ønsker . Hver sort leveres med et udvalg af funktioner , lige fra en grundlæggende udluftningsanordning eller manuel model til en fuld-blæst elektronisk styret enhed . Soltage også kommer med et udvalg af tilbehør, herunder et udvalg af nuancer og indbygget i lamper , der tjener som loftsbelysning .
4 .
Rådfør dig med montøren om den korrekte størrelse .

5 .
Spørg om garanti. De fleste soltage kommer med en vis form for garanti til den oprindelige ejer mod defekter . Mange soltage har vandtætte garantier dækker vand mellem glas og forsegling .
6 .
Vælg og købe soltaget og har butikken installere det . En gennemsnitlig installation kan gøres på mindre end en dag . Mange modeller tager kun to timer at installere .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere år og model af en bil
hvordan man opnår Arkansas bil tags
hvordan man kan lease en bil for en virksomhed
fordele og ulemper ved solenergi biler
Hvordan sælger jeg et køretøj i Pennsylvania , hvor en lienholder holder titlen?
Hvordan kan jeg købe en brugt bil i Hong Kong ?
Kan jeg returnere en lige - købt køretøj ?
hvordan man kan leje en økonomi bil
Hvordan får jeg en Nevada bil titel ?
hvordan man kan købe en ny bil i Det Forenede Kongerige