hvordan man kan købe en bil instrumentbræt dække

hvordan man kan købe en bil instrumentbræt dække

Brug et dashboard dækning er en praktisk måde at dække op en original dashboard , der er blevet beskadiget af solen med tiden , eller for at beskytte det fra at få beskadiget i første omgang

Du skal bruge: .
Plastic Instrumentbræt Dækker
Velour Dashboard Dækker .


1 .
Sørg for , at dækslet vil passe stramt eller korrekt over din Dash . Mange instrumentbrættet dækker er konstrueret til at passe stramt om særlige modeller af biler .
2 .
Vælg et varigt dækning . Populære dækker er lavet af ABS plastik eller velour . ABS plast er hårdt, men fleksibelt . Det kan udvide eller kontrakt med varme eller kulde . Derfor er der mindre chance for revner . ABS plast kan også males til at matche indvendige indretning af køretøjet . Du kan få vinyl eller plastic maling fra bilindustrien butikker , eller besøge en butik , der blander maling , så du kan få en tættere kamp til interiøret.
3 .
Overvej kvaliteten af den dækning, . Med velour , bør kanter og ventilationsåbninger være trimmet , med glatte , flydende kurver . Alle velourbetræk kanter bør helt afpudsede , uden udsatte skum . Særlige Velcro bør medtages , der nemt kan placeres hvor det er nødvendigt . Den velourbetræk bør være holdbare , med tre lag-plys velour , skum midterste og krog-kompatible opbakning
4
Vælg en dækning , der har en god garanti . . Mange kommer med en livstidsgaranti .
5 .
Sørg for , at dækslet er let at installere . Velour kan sikres med velcro . ABS plast kan være fastgjort til instrumentbrættet med silikone .
6 .
Forstå hvad der skal gøres for at pleje dækslet . Mange dækker behovet meget lidt pleje . Nogle mennesker foreslår, at du bruger et vindue skygge for at afvise varme dækslet og knæk vinduet en smule i løbet varme dage .


Relaterede artikler


2007 Chevy colorado oplysninger
hvordan man kan købe repo køretøjer
hvordan man kan importere biler fra tyskland
Lexus faq
mercedes smart bil specs
modeller af Toyota Corolla
hvordan man kan sammenligne kompakt SUV ’s
forstand forhandler cash back
hvordan man kan frigøre et køretøj titel i North Carolina
hvordan man får den bedste bil leje pris på internet