hvordan man kan købe en fjernbetjening starter for en lastbil

hvordan man kan købe en fjernbetjening starter for en lastbil

Forestil dig at få klar til at gå på arbejde på en indefrysning vintermorgen . Man kunne gå ud til din lastbil i kulden , får i , start bilen og vente på at varme op . Eller du kan bruge en ekstern forret og gå direkte fra din toasty varme hus til en toasty varm lastbil . En fjern starteren koster overalt fra $ 50 til $ 250 og kan gøre dit liv meget mere behageligt . At købe en fjernbetjening starter for en lastbil , skal du følge disse enkle trin

Du skal bruge:
Truck


1
Gå til lokale elektroniske og bilindustrien butikker . . Få en idé om , hvad du ønsker ved at se på et par af anordninger og kontrol nogle priser .
2 .
Beslut hvor meget du er villig til at bruge på denne enhed . Den model du køber , vil afhænge af , hvor meget du er villig til at investere . Remote startere spænder fra grundforskning til meget high-tech modeller .
3 .
Tjek interval på enheden . Kig efter en enhed med mindst en 500- meters rækkevidde .
4 .
Sørg det system, du har valgt indeholder en fjernbetjening , nøglefri adgang , en sender og alarm funktioner . Du skal også have en overfaldsalarm og bil finderen .
5 .
Vælg en enhed , der kun vil engagere når hætten er lukket, og lastbilens transmissionen er i parken .

6 .
Vær sikker på, at det system du køber har en fodbremse sikkerhedsafbryder , som vil medføre, at begynde systemet til at slukke , når bremsen er tappet .
7 .
Find et system , der har en temperaturføler , der vil slukke for motoren , hvis den overophedes .
8 .
Sørg for at vælge et system med en anti-grind mulighed. Denne funktion vil beskytte din lastbilens starteren fra skader, hvis du accidently engagere starteren mens du tænder for tændingen .
9 .
Vælg et system med en garanti . Mange har et år , to år eller endog begrænset levetid garanti . Vælg den bedste garanti du har råd til .
10 .
Find en butik til at installere dit system , hvis du har råd til det . Vælg en butik med et godt omdømme . Tal med mekanik og bede om referencer .
11 .
Spørg din mekaniker til at forklare alle de komponenter og funktioner til dig . Læs også din manual og sikre, at alle de funktioner, arbejde .

gode råd og advarsler


 • Husk, at lastbiler bruger mere gas end biler , så kun bruge fjernbetjeningen starter , når du virkelig brug for det.
 • Hvis du er på et begrænset budget , installere systemet selv . Kontakt din manual , og gå online for at lede efter ledningsdiagrammer. Hvis du har mekanisk tilbøjelig venner , spørg dem om tips og råd .
 • Remote startere bør ikke anvendes sammen med lastbiler , der har manuelle gearkasser .


 • Relaterede artikler


  Hvordan kan jeg figur skatter på en lejekontrakt bil aftale i New Jersey ?
  hvordan man bruger et relæ i bilen elektronik
  hvordan du udskifter Segway batterier
  bilindustrien tilskud til handicappede
  hvordan man kan kontrollere en brugt bil af vin
  hvad er specifikationerne for 2001 Ford Ranger ?
  hvordan man kan lease gm vechicles
  hvordan man kan købe en bil til at videresælge
  mercedes C230 1.8L fabrik hjul specs
  hvordan man kan importere højrestyrede biler til Amerikas Forenede Stater