hvordan man kan købe en retningsbestemt kompas til din bil

hvordan man kan købe en retningsbestemt kompas til din bil

Folk , der ikke ønsker at bruge pengene til en komplet GPS- navigationssystem har et billigere alternativ : en retningsbestemt kompas . Og disse har fremmet langt ud over det bold- flydende i vand sort

Du skal bruge:
Bil Kompasser


1
Undersøg, hvor mange penge . du ønsker at bruge . Kompasser kan koste så meget som $ 250.
2 .
Beslut om kompasset du endelig køber skal kigge lager i bilen . Batteri -run og boble -i- vand-stil kompasser er designet til at blive monteret direkte på instrumentbrættet i en bil . Men der er mere avancerede kompasser , der er en del af et bakspejl , arbejde uden for bilens batteri , og ligner de er på lager.
3 .
Overvej teknologi, der anvendes i kompasset . Nogle af de mindre avancerede kompasser kan blive negativt påvirket af stålbroer , bygninger eller endda jernbanespor , og kan have op til fornyet kalibreres ofte . Det er ikke tilfældet med den nye sorter, feature Pathpoint Technology , udviklet af Johnson Controls , eller Precision Navigation ( PI ) -teknologi .
4 .
Overvej installation . Nogle boble-i-væske kompasser og de drives af batterier er installeret forholdsvis nemt. Andre benytter sig af bilens batteri for strøm . De mere sofistikerede kompasser er mere pålidelige og burde nok være placeret af en professionel installatør . Den 12- volt kompasser kan installeres og kalibreres i bil lyd butikker , der er fortrolige med 12- volt produkter .
5 .
Bemærk, at kompasser kan købes fra bilkomponenter butikker samt som bilforhandlere .


Relaterede artikler


Du kan leje til at eje en bil ?
specifikationer for en 1990 crx si
hvordan man kan evaluere nye biler
forskellen mellem en flåde bil & en udlejningsbil
hvordan man kan sammenligne den gas kilometertal af biler
specifikationerne for et 2007 hummer h3
hvordan man kan forhandle med en brugt bil parti sælger
Hvordan kan jeg sammenligne resultater i køretøjer ?
hvordan du installerer subwoofere i en bil
2003 saturn ion oplysninger