hvordan man kan konstruere en højttaler kabinet for en dør panel

hvordan man kan konstruere en højttaler kabinet for en dør panel

Er dine nye højttalere for store til at passe på fabrikken hulrum ? . Konstruer en dør højtaler panel eller pod

Du skal bruge: .
Spray Lim
Vinyl.
Målebånd .
Skalpeller .
Magic Marker .
Blyanter .
Tape.
Blyanter .
Plakat Boards .
Tape.
Bælte Sanders .
Flade filer .
Hardware .
Staple Guns .
Variabel hastighed Boremaskiner .
Blyanter

forud


1
Indhent følgende værktøjer og materialer : . plakat bord , mellemlang-density fiberboard , masonitplader , kølergrill klud , 1 /4- tommer skumgummi polstring , vinyl , velcro , akku-boremaskine , vindue-krank pin-værktøj til fjernelse , krog værktøj , pick værktøj , panel-popping værktøj , luft eller båndsliber , metal-skæreværktøj , puslespil , skalpel , sprittusch , blyant , målebånd , tape , spray lim , file og hæftepistol .
2 .
Mål dybden af højttaleren , dybden af fabrikken åbning i døren og beregne de ekstra dybde er nødvendig for at rumme de nye højttaler .
3 .
Undersøg førerdør panel og afgøre, hvor du vil have højttaleren pod eller panelet til at gå. Normalt er det sat på bunden kvartal af døren .
4 .
Mål døren og taleren til at gøre sikker på, at den placering , du har valgt vil arbejde , og derefter opføre to skabeloner til bælgen ud af plakat bord . Den første skabelon er det første niveau af pod og dækker hele længden af den nederste fjerdedel af døren . Den anden skabelon er det andet niveau af pod og dækker det område, hvor taleren vil blive placeret .
5 .
Brug højttaleren og blyant til at spore en cirkel på den første skabelon i det område, hvor taleren vil blive placeret i puden , og klip hul .
6 .
Tape skabelon nr. 2 over skabelon nr. 1 og tape begge skabeloner til døren panel .
7 .
Undersøg hele skabeloner til at sikre sig, at der ikke er forhindringer såsom formning på doorsill eller instrumentbrættet , vinduet krank , eller enhver fabrik mekanismer inde i dør som låsemekanisme . Hvis nogen forhindringer findes , skal du justere de skabeloner ' placering til at rumme .
8 .
Fjern skabeloner , hardware fra døren panel og derefter panelet selv .
9 .
Klip plastikafdækning det indvendige af døren med en skalpel .

Konstruktion af Pod


1 .
Trace konturerne af skabelonerne på mellemlang density fiberboard .
2 .
Brug stiksaven til at skære ud mønstre , og derefter bruge højttaleren til at spore en cirkel på de mindre bestyrelsen , hvor taler vil blive placeret . Skåret ud at cirklen så godt.
3 .
Saml to brædder sammen , hvilket gør sikker på, at alt bringer ordentligt . Brug skruerne til at fastgøre brædderne sammen , men ikke synker skruerne hele vejen ind i forsamlingen .
4 .
Placer pod forsamling på døren panel og synke skruerne i forsamlingen og dørpanel.
5 .
Flip dørpanelet over og markere placeringen af skruerne . Dette vil tjene som en rettesnor, når du er klar til at montere pod til dørpanel permanent .
6 .
Monter døren panelet tilbage på døren med bælg på plads . Luk døren og inspicere for at sikre sig, at pod passer ordentligt . Du kan have at forkorte det en brøkdel af en tomme i front ( hvis ja , sand ned , indtil det passer ) .
7 .
Tag dørpanel og tage pod ud panel .
8 .
Klip den del af døren panel, hvor taleren vil blive placeret ved hjælp af pod som en vejledning .
9 .

Brug en markør at bemærke stykker af metal i døren , der synes at blokere åbningen til højttaleren , skal du fjerne dørpanel og klip mærket metal .
10 .
Tag pod ud dørpanel og sand det til at afrunde sin hjørner og give det en afrunding skråning til det afsnit, der vil holde taler. Af den tid, du er færdig med slibning , vil forsamlingen ligne et stykke i stedet for to .
11 .
Skub højttaleren ned i hullet fra forsiden af pod til at se, om det passer . Brug en fil til at trimme kanterne af hullet og sand en lille smule på toppen af pod nær hullet , indtil taleren passer ordentligt .
12 .
Trace en oversigt over den anden skabelon til bagsiden af et ark masonit og klip mønster. Dette vil tjene som højttalergitteret .
13 .
Tegn en cirkel på bagsiden af masonitplader , der repræsenterer placeringen af højttaleren og bruge en unibit boremaskine til at skære 10 eller 20 huller i Den masonitplader inden for cirklen . Hullerne tjene som perforation , således at lyden fra højttaleren kan slippe igennem coveret .
14 .
Brug slibemaskine til at buff væk overskydende masonit , der kan have opbygget fra boret piercing gennem bestyrelsen , indtil overfladen er flad .
15 .
Placer grillen over højttaleren kabinet pod til at kontrollere pasformen . Sand omkring huset for at skabe en god , afrundet kant .
16 .
Fjern risten , spray lim på den og wrap sort gitter klud omkring det .
17 .
Klip et stykke 1/4-inch skumgummi polstring , spray lim på pod og wrap polstring løst omkring den forreste del af pod med en vis overskydende trim går rundt i kanterne til omkring 1 tomme eller så af ryggen .
18 .
Skær nogle vinyl . Spray lim på skum på pod og wrap vinyl stramt omkring pod med omkring en tomme eller deromkring med trim indpakning omkring kanterne på bagsiden af pod . Varm vinyl med en varm pistol , mens du anvender den, så den bliver blød og bøjelig og i stand til at blive strakt .
19 .
Staple vinyl til den bagerste ende af pod med en luft hæftepistol og trim overskydende materiale med en saks .
20 .
Tag skalpel og skære flere lige snit udstråler fra et midtpunkt i vinyl og skum , der dækker hullet til taleren .
21 .
Skub højttaleren ind i nedskæringer . Fastgør højttaleren til pod med skruer .
22 .
Monter pod til døren panelet . Synke skruerne i den bagerste ende af døren panelet gennem de samme huller , der blev foretaget , da ufærdige pod var monteret på døren panel tidligere i byggeprocessen . Tilføj flere skruer at sikre , at pod er sikker .
23 .
Læg nogle strimler af Velcro langs ryggen kanterne af masonit kølergitter dækker og langs kanterne af pod som huser taleren . Sørg for , at Velcro strips er afstemt .
24 .
Monter masonitplader til pod over højttaleren .
25 .
Tag dørpanel og bælgen til bilen , fastgøre højttalerkabler til højttalertilslutningsklemmern og re-plads døren panelet på døren .
26 .
Tag skabeloner til at gøre pod til førerens dør og vende dem om og spore mønstre på til fiberboard og gøre pod til passagerdøren som beskrevet .

Tips og Advarsler


 • Vask dine hænder inden anvende vinyl til pod . Hvis lim skulle få på hænderne under processen , stop øjeblikkeligt og vask dem . Du kan ikke ordentligt fastsætte vinyl med lim på hænderne .


 • Relaterede artikler


  ford kontur transmission problemer
  Kan jeg returnere en lige - købt køretøj ?
  hvordan du tilmelder en overdragelse af ejendomsret til en bil i Missouri
  Lubbock amt køretøj overdragelse krav
  hvordan man får en brugt bil historie rapport
  hvordan man kan købe hjul
  hvordan man kan købe en ny lastbil ud af staten
  honda pilot vs toyota seqouia
  hvordan man finder den bedste bil leasing tilbud
  florida love om at købe en bil