hvordan man købe en ekstern nøglefri adgang for en bil

hvordan man købe en ekstern nøglefri adgang for en bil

Remote nøglefri adgang er eksploderet på automobil scenen som en bekvemmelighed og sikkerhed option , som er næsten uden sidestykke i brug og appellere . Du kan låse din dør hurtigt i en mørk parkeringsplads , eller med to favnen fuld af dagligvarer . Hvis din bil ikke allerede har en , her er hvordan man købe en ekstern nøglefri adgang for en bil

Du skal bruge: .
internetadgang
Bil .


1 .
Tilføj en remote keyless entry system som en valgmulighed , når de køber bilen . Dag , 70 procent af de køretøjer, der sælges i U. S. har enten remote keyless entry , eller kan få det føjet til dem frivilligt af selskabet .
2 .
Spørg forhandleren for at tilføje en ekstern nøglefri adgang , efter du har købt din bil , hvis du ikke har det installeret som en mulighed op foran .
3 .
købe og installere en remote keyless entry system som en eftermarkedet tilbehør . Der er mange nøglefri adgang systemer til rådighed gennem andre midler end din bils producent .
4 .
Kontakt din forhandler eller lokale mekaniker for en liste over pålidelige producenter af nøglefri adgang , der er forenelige med bilens mærke og model .
5 .
Spørg i din by for at se, hvem der bærer den eksterne nøglefri adgang , du har fundet , og registrerer priser, garantier og installation gebyrer for hver lokalitet .
6 .
Se online . Søg gennem fora og specialmedier bil sites for at få råd og oplysninger om hæderlige nøglefri adgang beslutningstagere , der stadig sørge for , at dit mærke og model af køretøj er i overensstemmelse med det system du overvejer .
7 .
Beslut hvilken form for post , du ønsker. Der er systemer , der omfatter sikkerhed udstyr, som skal være til stede for tænding , fjern motor-start -systemer og systemer , der låser kun føreren-sidedøren .
8 .
Køb keyless entry system, du har valgt . Husk at hvis du køber det online , vil nogen nødt til at installere systemet , der kan koste flere penge .

gode råd og advarsler


 • Uanset hvem der installerer systemet, altid teste det , inden de genoptager normal drift af din bil .
 • Overvej reservedele og arbejdskraft garantier afhængigt af hvilket system du har installeret og som installerer det .
 • Sørg hvem installerer dit system er givet i licens til at gøre det .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan finansiere en brugt bil med dårlig kredit
  Fakta om bil fælge
  Sådan vælger du den rigtige SUV
  hvordan man vælger fælge
  hvordan man kan kontrollere , om en bil er stjålet ?
  10 hurtigste SUV
  hvordan man kan overføre en Florida bil titel ud af staten
  hvordan man kan sammenligne billige biler
  hvordan man kan ændre en titel i en bil
  hvordan man finder den rigtige bil alarm system til din bil