hvordan man købe en ekstern start system

hvordan man købe en ekstern start system

En fjern start system giver dig mulighed for at varme op din bil i løbet af kolde dage , før du forlader dit hjem eller kontor . Desuden kan den bruges til at tænde air condition på varme sommerdage eller varmer i den kolde vinterdage

Du skal bruge: .
Remote Start System

Valg System


1 .
Vælg et system, der vil give dig visuel bekræftelse på, at fjernbetjeningen start er engageret . Dette kan opnås ved at blinke med forlygterne eller parkering lys .
2 .
Vær sikker på, at systemet indeholder en knappenål kontakt på kølerhjelmen af bilen . Kontakten vil mærke , når hætten er åben og forhindre fjernbetjeningen begynder at starte bilen . Dette beskytter dig eller en mekaniker , som kan være arbejde på bilen .
3 .
Sørg for at systemet kan indarbejde fodbremsen , så fjernbetjeningen starte systemet afbrydes, når bremsen er tappet .
4 .
Sørg for at systemet kan overvåge transmissionen at sikre, at det er i parken , når fjernbetjeningen starte systemet er engageret . Hvis transmissionen er ude af parken , vil denne overvågning funktion forhindrer systemet i at starte bilen .
5 .
Sørg for , at der er et relæ tilføjes til starteren af bilen , således at starteren ikke vil slibe , hvis du engagere den , mens motoren er allerede på . Husk , vil du have at vende tændingslåsen på med nøglen , når du går ind i bilen , når du tilnærmelsesvis har startet det . Den antigrind Funktionen beskytter bilens starteren fra skader, hvis du ved et uheld engagere starteren mens du tænder for tændingen .
6 .
Vær sikker på, at systemet indeholder en temperaturføler eller en olie -pres kredsløb til fornuft , om motoren er overophedet . Det bør være i stand til at slukke motoren, hvis det er for varmt .
7 .
Vælg et system , der tillader dig at programmet, hvad knap eller knapper , du bruger til at engagere fjernbetjeningen start . Hvis du har børn , og de kan lide at lege med din fjerntransmitter , kan denne funktion forhindrer de ved et uheld at starte bilen. Installatøren kan simpelthen programmere fjernbetjeningen, så at to knapper der skal trykkes samtidigt at engagere Remote Start .
8 .
Vælg et system, der giver dig mulighed for at stoppe den eksterne start via senderen .
9 .
Vælg et system , der vil tænde motoren på , hvis den omgivende temperatur falder til under et bestemt niveau, hvis du bor i en meget , meget koldt klima .
10 .
Vælg et system , der har en rækkevidde på mindst 400 fod .
11 .
Vælg et system, der kan omgå den original equipment manufacturer 's ( OEM ) startspærre systemer , hvis din bil er udstyret med en . OEM system kræver en nøgle med en mikrochip indlejret i det at starte bilen . Nogle producenter har skabt måder at omgå dette ved at engagere deres afsides start produkt .
12 .
Når du har besluttet dig om funktioner fjernbetjeningen starte systemet vil omfatte , shoppe rundt . Snakke med forskellige forhandlere om de produkter , de tilbyder . Mange gange vil de have en demonstration , der er oprettet . Når du har afviklet på en enhed , gå online og sammenlign priser med online detailhandlere og endda eBay .

Vælg en butik for at installere System


1 .
Spørg sælger hvor længe hans eller hendes forretning har været installere Remote Start systemer i din type bil .
2 .
Find ud af , om installatøren er blevet certificeret af det mobile Electronics Certification Program ".
3 .
Bed sælger til at vise dig den kvalitet elementer i et anlæg , og hvordan sikkerhedsfunktioner arbejde .
4 .
Bed om at se billeder af deres anlæg af fjerntliggende start produkter . Spørg sælger at påpege træk ved fotograferet anlæg , der viser kvaliteten af arbejdet , at butikken udfører .
5 .
Få installatøren til grundigt at gå gennem installationen med dig for at sikre at alt var gjort ordentligt .
6 .
Læs instruktionsbogen for at se, hvilke funktioner der formodes at være på systemet, og derefter teste systemet og dets sikkerhedsfunktioner for at være sikker alt er tilsluttet og fungerer korrekt .


Relaterede artikler


hvad man skal gøre , når de køber en brugt bil fra en individuel ?
hvordan man kan bygge din nye bil
Isuzu vehicross specs
hvordan man kan købe en brugt bil i New York
typer af bilruder
hvordan man bruger Edmunds til at beregne en bil rigtige markedsværdi
hvordan man registrerer en bil uden titel
bil salg forordninger
Suzuki Baleno specifikationer
hvordan man kan købe en brugt VW Beetle