hvordan man købe en ekstern starter for en SUV

hvordan man købe en ekstern starter for en SUV

Med en ekstern start -system , kan du starte din SUV inde fra dit hjem eller kontor og gå højre ind på en varm eller kold SUV . En fjern starteren kan gøre hverdagen meget mere behagelig . Følg disse trin for at købe en ekstern starter for en SUV

Du skal bruge:
SUV


1
Gennemse lokale elektroniske og bilindustrien butikker . . Kig på et par forskellige modeller og kontrollere priserne . Spørg sælgere eventuelle spørgsmål, du måtte have .
to .
Undersøg, hvor meget du har råd til at bruge . Du kan finde noget meget simpelt eller high -end , afhængigt af hvor mange penge du ønsker at falde.
3 .
Vælg et system med mindst en 500- meters rækkevidde .
4 .
Vælg et system med en fjernbetjening , nøglefri adgang , en sender og alarm funktioner . Du skal også have en overfaldsalarm og bil finderen .
5 .
Shop for sikkerheden . Vælg et system, der kun vil engagere når SUV 's transmission er i parken , og når hætten er lukket . Sørg for, at systemet du køber har en fodbremse sikkerhedsafbryder , der vil lukke , når bremsen er tappet .
6 .
Vælg et system med en temperaturføler , der vil slukke for motoren , hvis det bliver for varmt .
7 .
Vælg et system med en anti-grind mulighed for at beskytte din SUV 's starteren fra skader, hvis du ved et uheld engagere starteren mens du tænder for tændingen .
8 .
Sørg det system, du vælger omfatter en garanti . Få den bedste garanti du har råd , hvis du har nogen problemer senere .
9 .
Find en butik, der har et godt ry og installatører, der er certificeret af Mobile Electronics Certification Program . Snak med installatører og bede om at se eksempler på deres arbejde .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har børn , der leger med din fjernbetjening starteren , programmere fjernbetjeningen, så at to knapper der skal trykkes på samme tid til at engagere fjernbetjeningen begynder at forhindre, at dine børn ved et uheld starter din SUV .
 • kun bruge fjernbetjeningen starteren , når du virkelig har brug for . Gas er dyrt og SUV'er bruge mere gas end biler .
 • Remote startere bør kun bruges med brændstof-indsprøjtning , automatgear køretøjer .


 • Relaterede artikler


  mekaniker citron lov
  hvordan man kan kontrollere vin på en bil
  Skal jeg købe en bil med 100.000 miles ?
  1994 Chevy Caprice oplysninger
  hvordan man finder den motortype med et køretøjs VIN-nummer
  3000gt vr4 specifikationer
  hvordan man kan købe forliste motorcykler fra forsikringsselskaber
  Hvordan får jeg en Nevada bil titel ?
  biler, sammenlignet med den Hyundai Sonata
  Hvordan kan jeg købe en brugt bil på Yokota Air Base ?