hvordan man købe en trailer

hvordan man købe en trailer

Du har forelsket sig i en hest , men du er tilbageholdende med at ride ham ned på motorvejen til dit hus . Hvad nu ? Tid til at få en trailer . Få lowdown om generelle trailer optioner , derefter specifikke spørgsmål inden for hestetrailere

Du skal bruge: .
Hitch
Regnemaskine .

Standard trailere


1 .
Forskning den maksimale trækkapacitet af din bil . Disse data er i førerens dørstolpen eller i instruktionsbogen .
2 .
Beregn den maksimale belastning , der vil blive trukket ( for hestetrailere , der er baseret alene på antallet af heste , du ll carry) og kontrollere losset vægt påhængsvogn du overvejer . Dette bør være stemplet på traileren . Ubelastet vægt plus maksimale belastning er den samlede vægt , at du vil trække . Hvis der indlæses overgår bilens maksimale trækkapacitet , skal du enten justere dine planer eller få en større bil .
3 .
Forstå trailer design . De mindste vogne har en enkelt aksel . Mange af disse er i stand til at trække kun små belastninger som mest rekreative både , snescootere og personlige fartøjer , selv om store enakslede påhængskøretøjer eksisterer. Dobbelt-akslede paahaengsvogne normalt har en højere lasteevne end enakslede påhængskøretøjer og altid ride mere gnidningsløst . Den supplerende hjulene også tilføje stabilitet , når traileren er koblet . De er vant til store sejlbåde og bil vognmænd . Triple-akslede paahaengsvogne distancer meget store belastninger , såsom traktorer , og er svære at manøvrere på grund af deres lange akselafstand .
4 .
Find ud af, hvad den hage . Trailere , der forbinder til bagsiden af et køretøj, er tag -along trailere . Disse er også kaldet kofanger hitch trailere , selv om kun en lille trailer kan oprette forbindelse udelukkende en kofanger . De fleste tag-alongs kræver en hage , mounts til bilens ramme . Større trailere bruger en femtedel -hjulet eller sugekop holder, kan kun bruges med en pickup truck , der har en permanent slinger i valsen mount installeret . Disse trailere ride mere gnidningsløst end tag-alongs .
5 .
Forvent at betale omkring $ 1. 000 for de mindste enakslede trailer . En medium-kapacitet , dobbelt -akslet trailer koster omkring $ 3. 000. Fuldt indkapslet trailere er dyrere .

hestetrailere


1 .
Beslut om antallet af heste , du vil transportere . Få singlehorse trailere eksisterer længere. En to-hestetrailer er den mindste , der er alment tilgængelige.
2 .
Kig efter en dobbelt-aksel trailer , der foretrækkes til hestetransporter på grund af blødere kørsel . Hitch mekanismer er de samme som for almindelig trailere .
3 .
vælge mellem en bestand trailer og et show trailer . Stock påhængsvogne indeholder få faciliteter og er designet til at flytte heste og en lille mængde foder eller udstyr . Vis trailere er spiffier og indarbejde opbevaringsrum til tøj og tack , og nogle har endda menneskelige beboelse .
4 .
Forvent at betale $ 6. 000 for en grundlæggende to-hest lager trailer . En stor show trailer kan koste $ 40. 000 eller mere .

gode råd og advarsler


 • Undersøg lokale love vedrørende trailer specifikationer . Nogle stater kræver ekstra batteri på trailere til magten bremserne og lys i tilfælde af problemer med slæb køretøjet .
 • Elektriske bremser er fine for de fleste lys trailere . Heavyduty dertil skal have luft bremser .
 • Tag et køreteknisk kursus for at lære , hvordan du sikkert køre , dreje og bakke op en belastet anhænger .
 • Se Sådan køber du en Fuldblod væddeløbsheste .
 • Undgå brugt hestetrailer med alle tegn på skade , selv til toppen eller sider, som kan bringe de nødvendige strukturelle stivhed .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan vende tilbage en brugt bil i Missouri
  råd om hvordan man købe en brugt bil
  krav til at købe en bil i North Carolina
  hvordan man kan finde oplysninger om køretøjet historie ved en nummerplade nummer
  Hvordan kan jeg finde en 2000 Chevy venture van til salg ?
  2000 Nissan XTERRA oplysninger
  hvordan man får engros værdien af et køretøj
  Impala ss specifikationer
  forstand forhandler cash back
  hvordan man kan købe en brugt bil i New Zealand