hvordan man shoppe for en bil alarm system

hvordan man shoppe for en bil alarm system

En bil alarm system kan være forskellen mellem en kører på arbejde og et opkald til politiet . Det kan være integreret hindring for at holde en tyv ud af bilen . Men hvilken bil alarm system er det rigtige for dig ? Følg disse enkle trin til at shoppe for en bil alarm system til din bil
1 .
Bestem dit budget . Du kan ikke afgøre, hvilken bil alarm system til at købe , indtil du ved, hvilke du er i stand til at betale.
2 .
Bestem , hvad du ønsker at beskytte . Hvis du ofte har værdigenstande i bilen , for eksempel , kan du installere bevægelsessensorer i kabinen .
3 .
Spørg dit forsikringsselskab om det tilbyder forskellige satser for en bil er udstyret med en alarm -system . Nogle forsikringsselskaber vil sænke dine betalinger , hvis de mener, der er mindre chance for din bil bliver stjålet .
4 .
Vælg en alarm fra et stort selskab ( f. eks Crutchfield , Alpine eller Clifford ) på grund af deres reputability og nem service og afkast.
5 .
Consult bil aficionado blade for at få ideer til funktioner og alarm modeller , som du kan kigge rundt for lokalt .
6 .
Spørg rundt . Kontakt de lokale autoværksteder , venner med bil alarmsystemer og det lokale politi for rådgivning om , hvilke systemer der er mest effektive og økonomiske for at afskrække biltyveri .
7 .
Overvej et tyveri-tracking system i tillæg til din alarm . GPS-baserede systemer vokser i mere sofistikerede og slippe i pris .

gode råd og advarsler


 • Læg vægt på at forebygge tyveri snarere end tyveri tracking . Det vil være penge givet bedre ud på et system med en højere succesrate .
 • Brug din sunde fornuft sikkerhedsforanstaltninger med din bil . Altid bringe dine bilnøgler med dig , når du forlader bilen hvor som helst . Lås bilen dørene under og efter kørslen . Opbevar altid bilen i din garage , hvis du har en , og holde garagen låst døren .
 • Før du investerer i en tracking system , sørg for at det fungerer i og omkring dit geografiske område .


 • Relaterede artikler


  2003 saturn ion oplysninger
  1998 Infiniti I30 specifikationer
  hvordan man kan importere Audi til usa
  specifikationer for en 1998 Chevy blazer
  huske historien for 2001 Infiniti Q45
  afskrivning af luksus biler vs standardmodeller
  Hvordan kan jeg sammenligne en Mazda 3 på et mazda 6 ?
  hvordan man kan afkode en vin til en Kia
  fordele og ulemper ved at købe en bil
  problemer med Chevy forstæder transmissioner