hvordan man vælger den rigtige bil alarm system

hvordan man vælger den rigtige bil alarm system

Køb og installation af en bil alarm er et godt skridt i retning af at forebygge auto tyveri . Men der er mange bilalarmer at vælge imellem , med en bred variation i raffinement og pris . Kendskab til de rigtige spørgsmål at stille , vil hjælpe i beslutningsprocessen
1 .
Vurd¨¦r dit budget . Beslut hvad du kan og er villige til at bruge .
to .
Overvej sikkerhedsfunktioner du måske ønsker , såsom funktioner, der gør lydanlægget , bagagerum , handskerum eller hytte mere tyverisikret .
3 .
anerkender, at et grundlæggende system sandsynligvis vil passe til dine behov . Intet system er absolut tyverisikret , og hvis alt, hvad du leder efter, er grundlæggende sikkerhed , ikke opgradere med pebret muligheder .
4 .
Må forskning online , gennem venner , på lokalt auto butikker og med det lokale politi . Alle disse ressourcer vil hjælpe dig med at afgøre, hvad der fungerer for dig , og hvoraf den ene er spild af penge .
5 .
Få bevægelsessensorer installeret . Dette vil holde din alarm funktionelle selv uden tag over den .
6 .
Tilføj en tyveri-tracking -enhed bør din bil ikke har en i forvejen . Selv om støj alarmer kan være effektive , er de ikke altid holde din bil fra at få stjålet . En tracker vil hjælpe dig med at få din bil tilbage og fange tyvene .
7 .
Overvej en chauffør prioritet lås . Dette lader dig fjernstyre låser førersiden dør uden at låse andre døre .
8 .
Overvej at tilføje en ekstern starteren. Hvis du skal have din bil i gang, og låst op i en fart , er dette en praktisk funktion til at have . Den kommer også i praktisk , hvis du ønsker at varme din bil op i vinteren ( så længe det er inden for synsvidde ) .

gode råd og advarsler


 • Tag andre sikkerhedsforanstaltninger, såsom altid parkering i befolkede , velbelyste områder . Hold din bil i en garage eller under et dække for at gøre det mindre fristende .
 • Kun installere systemet selv , hvis du har erfaring eller vejledning af nogen, der gør . Må ikke bruge en masse penge på et avanceret system , og derefter installere det forkert .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en bil i Australien
  hvordan man finder en bjærgning oversvømmelse titel til en jeep i Michigan
  den højeste gas kilometertal biler til rådighed
  hvordan man kan forhandle din bil payoff
  hvordan man råd til en bil på 16 år gammel
  chevy 1500 & chevy Colorado hjul specifikationer
  specifikationer for en 2009 Miata
  hvordan man kan overføre titlen på en bil i Pennsylvania
  hvordan man kan købe en udvidet bil garanti
  Hvordan kan jeg finde et køretøj jeg ejede i fortiden uden en vin ?