hvordan man vælger en bil rack eller transportør

hvordan man vælger en bil rack eller transportør

Mellem kopholdere , DVD-afspilleren og bilsæder , er der ikke meget plads tilbage i bilen for udstyr . Det er, hvor rack kommer ind
1 .
Dine behov og præferencer , sammen med den type køretøj, du kører , vil diktere dit valg , men først identificere modeller bygget til at passe dine specifikke bil . Thule. com og Yakima. com tilbyder udvides , omfattende rack -systemer. Forvente at skulle betale lidt mere for disse mærker , men ved, at du får god kvalitet . Mange andre mærker der findes , især for hitch-mount stativer . Ord til de kloge : . Sørg for at du kun behøver én nøgle til at betjene alle låse
2
Hvis dit køretøj, der allerede har en Træktøj , se på trailere . De er enkle at tage af og på og er ret lette vægt . Hitch-monteret bokse er let på din bil og kommer på en forholdsvis billig pris . En ekstra-dæk hitch virker som en anhængertræk , men kan bære op til tre cykler .
3 .
Hvis du leder efter vejr -bevis bagagerum , se på at få en tagboks . De tilbyder sikkerhed og kan forbedre aerodynamikken . Men hvis du planlægger at transportere cykler , har du stadig brug for en separat cykel rack .
4 .
Buy specialitet stativer , hvis din bruger er begrænsede . Ski og snowboard stativer gøre transporterer din sne gear meget enkelt. Den eneste ulempe er, at mange skiløbere og snowboardere tendens til at være rockere , men en separat cykel rack er brug for, hvis du har en af disse . Det betyder mere installation .


Relaterede artikler


2001 Kia Rio motor information
honda hjul specs
hvordan man vælger en bil stereoanlæg
hvordan man kan finde repossessed både til salg
hvordan man kan sammenligne en lastbil til en minivan
1986 toyota afhentning specs
Hvordan kan jeg sammenligne tundraen med lavine ?
hvordan man kan købe en brugt luftstrøm
hvordan man kan importere en Ford Fiesta diesel
hvordan man kan kvalificere sig til en auto lån