hvordan man vælger en bil stereoanlæg forhandler

hvordan man vælger en bil stereoanlæg forhandler

Ved at vælge en bil stereoanlæg forhandler , du ønsker at sørge for butikken tilbyder ikke kun kvalitetsprodukter , men også de færdigheder og den nødvendige ekspertise til at installere stereoanlæg . Hvis du kender de rigtige spørgsmål , kan dette være en let opgave

Du skal bruge: .
Gule Sider
Bil Stereo .
Stereo Magasiner .


1 .
Tjek de gule sider og vælge butikker , der foretager mærker du kender .
2 .

Kald butikker og spørge , om butikken er en autoriseret forhandler af produkter fra store producenter. Forhøre sig om, hvor længe den har været i branchen , og hvor mange års erfaring dets installatører har . .
3
Besøg mest lovende butikker
4
Look at se , om der er nogen plader fra producenter på væggene . priser ; pokaler vundet på lyd- off konkurrencer eller udstillinger af blad eller en avis artikler offentliggjort om butikken
5
Bed sælger til at vise dig forretningens fotoalbum . . En god forretning vil have et album , som viser sit arbejde . Spørg sælger til at forklare installation teknikker udstillet af fotos.
6 .
Undersøg butikken lyd værelse . En god forretning har en sund plads til at demonstrere produkterne .
7 .
Bed om at se demonstrationsvogne . Hørelse produkter optræder i en sund værelse er godt , men det er endnu bedre at høre dem i en bil . Det lader dig også inspicere forretningens installationen teknikker .
8 .
Spørg hvis butikken har en træbearbejdning værelse . Træ anvendes til at konstruere subwoofer kabinetter . Hvis butikken har en træbearbejdning rum , er det et godt tegn , at butikken er præcis i sit arbejde .
9 .
Spørg hvis installatører har erfaring med at arbejde med polstring . En god butik har installatører , der er godt uddannede i at bruge møbelpolstring for at trimme deres anlæg for at gøre dem til at se på lager.
10 .
Spørg hvis butikken bruger software til at designe og installere lyden systemer . En god forretning vil have state-of- the- art software, der hjælper de ansatte gør deres arbejde .
11 .
Tal med sælger og forsøge at afgøre, om han eller hun har erfaring med at designe lydsystemer . I mange af de gode butikker , også sælgere har installationen erfaring .
12 .
Undersøg installationsområdet. Er det rent ? En beskidt , uorganiserede installation bugten er et sikkert tegn på , at installationsprogrammet ikke kan passe godt på din bil , når han eller hun arbejder på det .
13 .
Se installatører gøre deres arbejde . Er de forsigtige , når de træffer døren eller bindestreg paneler fra bilen?
14 .
Spørg en installatør , hvordan han eller hun ville installere dit system .
15 .

Spørg sælger hvad butikken 's politik er på after-sale bekymringer . Spørg om arbejdskraft garantier og hvordan butikken fungerer ud producenternes garantier .
16 .
Vælg den butik , der mest imponerer dig.

gode råd og advarsler


 • Er sælgere er villige til at tale til dig ? Hvis ja , så de er formentlig villige til at tage sig tid til at gøre tingene rigtigt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan læse en Chevy ’s vin tags
  hvad er en mærkevare bil titel ?
  hvordan man finder ud bilen detaljer
  tips om hvordan man købe en brugt bil med pant holder titel
  hvordan du søger efter billige brugte biler
  hvordan man kan købe en brugt bil i Schweiz
  hvordan forskning SUV’er
  om leasing af en porsche
  Acura 3,2 tl transmission problemer
  hvordan man kan importere biler fra tyskland